45% Korting Shunzao Z11 Max 2 in 1 Draadloze Steelstofzuiger en kruimelzuiger voor €230,77 bij Groupdeal

BewarenBewaardRemoved 1
Banggood
Deal likes+286
€129,99 €249,95 Naar deal
Deal likes+286
€129,99 €249,95 Naar deal

45% Korting Shunzao Z11 Max 2 in 1 Draadloze Steelstofzuiger en kruimelzuiger voor €230,77 bij Groupdeal. Adviesprijs is €412,85. Check hier voor de laagste prijs elders. Verzending is gratis van uit Tjechië Warenhuis (Geen extra import of BTW kosten vanuit EU land). Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal. Review zijn zeer positief online, tevens heeft deze stofzuiger ook de Red Dot Award gewonnen.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere steelstofzuiger aanbiedingen.

Belangrijkste kenmerken:

Voltooi alle reinigingstaken met sterke kracht: De sterke zuigkracht van 150 AW kan voor absolute netheid zorgen. De motor heeft een draaisnelheid tot 125.000 RPM, zijn superkracht kan hardnekkige vlekken absorberen en de vacuümgraad van 26.000 Pa kan het fijne stof grondig verwijderen.

Nieuwe upgrade Compacter en praktischer: Z11 MAX is uitgerust met een nieuwe elektrische anti-opwind vloerborstel, die op de originele basis volledig is geüpgraded. Het kleinere formaat van de vloerborstel maakt hem zowel compact van uiterlijk als flexibeler en handiger in gebruik.

Nieuwe tweetraps synergetische multi-cone opstelling: De dubbellaagse kegelopstelling wordt gebruikt om volledig gebruik te maken van de interne ruimte, wat het stof- en gasafscheidingseffect verder verbetert en het effect zonder zuigverlies onder de EU-norm verkrijgt.

Vermijdt contact met vuil: Bediening met één hand met één knop. De stofbak stuitert automatisch tot een afstand van ongeveer 4 cm, waardoor het vuil onmiddellijk wordt afgevoerd. Dit ontwerp bevrijdt echt onze handen en gezicht van het vuil.

Vijflaags filtratiesysteem: Het introduceert een filtersysteem met 5 niveaus om het stof zo klein als 0,3 micron te filteren, wat zorgt voor schone en vrij van vervuiling uitgestoten lucht.

Gemakkelijk omgaan met vuil op hoogte: De algehele contragewichtmethode is geoptimaliseerd, waardoor het zwaartepunt van de hele machine dichter bij de hand ligt, waardoor hijswerkzaamheden gemakkelijk kunnen worden uitgevoerd.
Bijgewerkte motor van elektrische mijtborstel: Het kan huisstofmijten op het oppervlak en de diepe laag beddengoed en lakens diep absorberen en allergenen effectief verdrijven.
60 minuten lange batterijduur: Het lithium-ionbatterijpakket kan een lange levensduur van de batterij van 60 minuten bieden in lage snelheidsmodus, voldoende zelfs voor een groot huis.
Opties voor meerdere opzetborstels voor meerdere scènes: Toepasbaar op alle soorten vloeren, zoals houten vloeren, vloertegels, tapijten, enz.

Deals Tracker
DealsTracker.nl
Logo