Verlopen

46% Korting Entreeticket Great American Classics voor €17,50 bij Tripper

BewarenBewaardRemoved 1
Tripper
Deal likes+354
€69,95 €74,25 Naar deal
Deal likes+354
€69,95 €74,25 Naar deal

46% Korting Entreeticket Great American Classics voor €17,50 bij Tripper. Normaal €32,50. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.

The Billy Joel Experience, The Eagles Legacy en Brucified, drie tribute bands bekend van het SBS6 programma ‘The Tribute – Battle of The Bands’ komen naar Nieuwkuijk om een geweldig concert te geven!

Wat te verwachten

  • Entreeticket Great American Classics (t.w.v. €32,50)
  • Geniet van de bands; The Billy Joel Experience, The Eagles Legacy en Brucified 
  • Drie tribute bands bekend van het SBS6 programma ‘The Tribute – Battle of The Bands’
  • Een ode aan de magische Amerikaanse muziekstijl!

Voorwaarden

  • De voucher is geldig op 8 juli 2023
  • Reserveren is niet nodig
  • De voucher is je entreebewijs. Toon deze vanaf je smartphone of neem hem geprint mee
  • Locatie:  De Ster, Nieuwkuijk
  • Tijdsduur: 20:30 – 01:00
  • Leeftijd: 18+

Meer informatie

The Billy Joel Experience, The Eagles Legacy en Brucified, drie tribute bands bekend van het SBS6 programma ‘The Tribute – Battle of The Bands komen naar Nieuwkuijk om een geweldig concert te geven. De muziekcompetitie onder leiding van Gerard Ekdom was in 2022 een kijkcijferhitje. Een ode aan de magische Amerikaanse muziekstijl

The Billy Joel Experience

The Billy Joel Experience is dé Billy Joel Tribute van Nederland! Een wervelende ode aan Billy Joel door Alexander Broussard & zijn vijfkoppige band. Bekend van The Tribute – Battle Of The Bands, We Want More (SBS6), I Can See Your Voice, Beau (RTL4) en natuurlijk Najib Amhali’s PlusSupportAct, De Corona’s, Crazy Piano’s e.v.a.

The Eagles Legacy

Dé Nederlandse tribute die de unieke sound van de Eagles perfect authentiek brengt. Zij brengen je terug naar de jaren 70 en 80, toen de Eagles hun grootse successen vierden. Wereldhits als ‘Hotel California’ en ‘New Kid in Town’ komen voorbij. Een ervaring om naar te luisteren en te kijken. Als Eagles liefhebber mag je dit niet missen!

Brucified

Brucified neemt je mee op deze reis, met hun enthousiasme brengen ze een prachtige en veelzijdige ode aan Bruce Springsteen & The E Street Band. Van zijn mooiste ballads tot rock and roll en van duetten tot muzikale ensembles. Brucified brengt niet alleen het oude repertoire, maar is ook vernieuwend. Ze evenaren de beleving die bij de liveconcerten van Springsteen hoort en brengen de passie en energie over op het publiek.

DealsTracker
Logo