Verlopen

47% Korting 2x Cyrus Benson Collection Leren Barkruk Glenn of Reece bij iBOOD

BewarenBewaardRemoved 0
iBOOD
Deal likes+321
47% Korting Naar deal
Deal likes+321
47% Korting Naar deal

47% Korting 2x Cyrus Benson Collection Leren Barkruk Glenn of Reece bij iBOOD. Adviesprijs is €299,95. Verzending is €8,95. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere barkrukken.
  • 360° draaibaar
  • Comfortabele zit met voetsteun
  • In hoogte verstelbaar en dus geschikt voor alle bartafels en kookeilanden

Glenn en Reece, klinkt als een sympathiek duo, vind je niet? Twee van die mensen waarmee je een ontspannen gesprek kunt voeren en mee lachen kunt. Die vlag gaat in deze deal ook op alleen vervangen we ‘mee’ met ‘in’ of ‘op’.

Dit zijn namelijk twee classy krukken waarop het goed toeven is.

Dit is Reece

De Reece barkruk wordt gekenmerkt door een luxe design, een stoere kuip en een sterk industrieel karakter. Daarnaast is hij in hoogte verstelbaar waardoor hij ideaal is voor bartafels van verschillende hoogtes. Reece is dus flexibel. :)

Dit is Glenn

De Glenn barkruk wordt gekenmerkt door een strak design, een vrijwel effen kuip en een sterk industrieel karakter. Daarnaast is hij in hoogte verstelbaar waardoor hij ideaal is voor bartafels van verschillende hoogtes. Glenn is dus flexibel. :)

Vijf minuten montage

De zitting van de Glenn en Reece barkruk is met vier schroeven vast te zetten op het frame. Verder dien je deze op de gasveer te plaatsen. Deze heb je inmiddels al op de trompetvoet gezet. Het in elkaar zetten van een kruk kost je (maar) vijf minuten.

Gerecycled leer

De Glenn is bekleed met gerecycled buffelleder en Reece met ecoleder. In het productieproces van lederen artikelen worden stukken leer aan de buitenzijde van de huid weggesneden. In plaats van deze stukken als afval te behandelen, worden deze door Cyrus Benson Collection hergebruikt om te komen tot een nieuw materiaal; eco- of gerecycled leder.

Het leder wordt afgedekt met een bovenlaag polyester. Deze combinatie zorgt middels het leer voor een dikke en volle bekleding en geeft via het polyester de mogelijkheid om iedere gewenste bedrukking te realiseren.

Rondhangen met in een Glenn of Reece is superrelaxt. Iedereen wil zich wel omgeven met één of meerdere van deze duo’s.

DealsTracker
Logo