Verlopen

47% Korting Blokker Barbecue Arlington Grill en smoker voor €24,99 bij Blokker

BewarenBewaardRemoved 0
Blokker
Deal likes+555
€24,99 €39,99 Naar deal
Deal likes+555
€24,99 €39,99 Naar deal

47% Korting Blokker Barbecue Arlington Grill en smoker voor €24,99 bij Blokker. Adviesprijs is €39,99. Verzending is gratis vanaf €30, anders betaal je €3,99. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere Barbecues.

Met deze grill en smoker in één van het merk Blokker maakt het mogelijk je eten langzaam en voorzichtig te bereiden met een lage bereidingstemperatuur bij roken onder de 100 °. Het eten blijft hierdoor bijzonder knapperig, sappig en vers, omdat er geen vloeistof verdampt. De gerechten krijgen ook een speciale rokerige smaak. Door verschillende soorten houtsnippers te gebruiken, kun je zelfs variëren in smaak. Natuurlijk kan deze smoker ook als conventionele grill worden gebruikt voor koken met directe warmte.

Belangrijkste kenmerken

  • Grilloppervlak: 34x22cm
  • Grillen met directe of indirecte hitte
  • Met thermometer
  • Rekje die gebruikt kan worden als houtskool/briket starter
  • Tussenschot verwijderbaar om een zo groot mogelijk grill oppervlak te creëren.

Royal Patio
De zeer complete tuincollectie van Royal Patio bestaat sinds 2008 uit stijlvolle en praktische artikelen. De meubelen en accessoires zijn vervaardigd uit duurzame en hoogwaardige materialen. De herkenbare en trendy stijl Royal Patio, bestaande uit artikelen zoals: tuinsets, tuinstoelen, tuintafels, parasols, tuinkussens, BBQ’s, BBQ accessoires en diverse campingartikelen zijn geschikt voor ieder balkon, tuin of terras.

Deals Tracker
DealsTracker
Logo