Verlopen

47% Korting Mio MiVue 786 Dashcam bij iBOOD

SaveSavedRemoved 0
iBOOD
Deal likes+466
47% Korting Naar deal
Deal likes+466
47% Korting Naar deal

47% Korting Mio MiVue 786 Dashcam. Adviesprijs is €189,99. Check hier de laagste prijs elders. Verzending is €5,95. Ook te koop samen met de Smart Box. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deals.

Mio MiVue 786 Wifi Dash Cam & Smart Box

Er komt een moment dat je een dashcam nodig hebt. Dat geldt voor iedereen. Je kunt buiten je schuld om betrokken raken bij een ongeluk waarvoor een schadeclaim tegen je wordt ingediend – de nachtmerrie van elke automobilist. Met de MiVue 786 Wifi dashcam kun je er gerust op zijn dat niemand je onterecht zal beschuldigen.

En dankzij de inbegrepen Smart Box hoef je je geen zorgen te maken over een lege auto-accu!

Sony sensor & groothoeklens

De MiVue 786 maakt gebruik van een Sony optische sensor en een 140° groothoeklens voor opnames in glashelder Full HD (1080p) bij 30fps. Je registreert kentekenplaten, verkeersborden en wegmarkeringen die je als bewijsmateriaal kunt gebruiken om jouw versie van de feiten aan te tonen. Ook bij weinig licht zijn de opnames scherp. Kortom: de klassieke “Waar heb je die foto mee gemaakt? Een aardappel?” zul jij voortaan niet meer horen!

Intuïtief & eenvoudig

Deze dashcam is ontworpen voor eenvoud. Plaats er een SD-kaart in, sluit het apparaat aan op de voedingsbron in je auto, en hij begint vanzelf te filmen zodra je de motor start. Intuïtieve menu’s met grote pictogrammen op een touchscreen maken de navigatie uiterst simpel. Eenvoudiger kan niet.

Bestanden naar de MiVue Pro app op je smartphone doorsturen is snel en eenvoudig. Je hebt altijd een back-up van je opnames op je smartphone. Je kunt opnames ook live naar Facebook streamen als je je rijervaringen met anderen wilt delen. Je krijgt ook automatische updates voor de software en de veiligheidscamera.

Mio Smart Box

De MiVue Smart Box is een laadstation voor je Mio MiVue 786. Met de ingebouwde accu wordt je dashcam van stroom voorzien. Zo wordt niet alle stroom van je auto gebruikt wanneer deze geparkeerd staat en laat je de auto altijd veilig achter. Ook handig? Dankzij de Smart Box werkt je camera ook nog zodra de motor uitstaat!

Alert & behulpzaam

De MiVue 786 Wifi wordt geleverd met flitspaalwaarschuwingen, die worden bijgewerkt gedurende de totale levensduur van het apparaat. Hij is ook uitgerust met geavanceerde hulpsystemen voor de bestuurder (ADAS), waaronder het waarschuwingssysteem voor verlaten van rijbaan (Lane Departure Warning System), het waarschuwingssysteem voor frontale botsingen (Forward Collision Warning System) en vermoeidheidswaarschuwingen.

De G-sensor detecteert onverhoedse veranderingen in de beweegrichting en botsingen, waarna automatisch noodopnames worden gemaakt die niet kunnen worden overschreven. Je rijdt veilig in de wetenschap dat je dashcam een oogje in het zeil houdt.

Geïntegreerde GPS

Bij elke opname worden een GPS-locatie en je snelheid vastgelegd: belangrijk bewijsmateriaal voor wanneer je het nodig hebt. De GPS-module is volledig in het apparaat geïntegreerd, wat bij andere dashcams op de markt niet het geval is. GPS omvat snelheidswaarschuwingen, om je onder de limiet te houden.

Compatibel met rearcam

De MiVue 786 Wifi is ten slotte compatibel met de MiVue A30 achteruitkijkcamera, die het zicht vanuit je achterruit opneemt, om nóg veiliger te rijden. Dankzij de MiVue Smart Box, neemt de dashcam ook in parkeerstand op, voor extra bewaking. 

DealsTracker.nl
Logo