47% Korting Nerf Super Soaker Rainstorm voor €7,89 bij Amazon NL

BewarenBewaardRemoved 0
Amazon.nl
Deal likes+433
€7,89 €14,99 Naar deal
Deal likes+433
€7,89 €14,99 Naar deal

47% Korting Nerf Super Soaker Rainstorm voor €7,89 bij Amazon NL. Adviesprijs is €14,99. Check hier voor de laagste prijs elders. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere waterpistolen.
  • Nerf Super Soaker Rainstorm
  • Heeft een loop om een flinke straal te creëren
  • Dompel de voorkant onder in water en trek de plunjerhendel terug om het reservoir te vullen, duw daarna de hendel naar voren om het water af te vuren.
  • Inhoud van het reservoir is 650ml

Verras iedereen als je een waterstortvloed lanceert uit je Nerf Super Soaker Rainstorm-waterblaster! Deze Super Soaker-blaster heeft een loop die een hoosbui water lanceert waarmee je je tegenstander kletsnat spuit. Dompel de voorkant van de blaster onder in water en trek de plunjerhendel terug om het reservoir te vullen. Duw daarna de hendel naar voren om het water te lanceren. Eenvoudig te gebruiken, zodat kinderen, tieners en volwassenen zich allemaal kunnen uitleven in outdoor-watergevechten. Ga snel naar buiten en word drijfnat! De inhoud van het reservoir is 650 ml. Het merk Nerf Super Soaker staat al sinds 1989 garant voor veel waterplezier en bezorgt nog steeds iedereen een nat pak! Ga snel naar buiten en spuit iedereen kletsnat met de Nerf Super Soaker-blasters! Nerf Super Soaker en alle gerelateerde kenmerken zijn handelsmerken van Hasbro.

  • DOORWEEKT VAN HET WATER: spuit een ander drijfnat met de Nerf Super Soaker Rainstorm-waterblaster
  • LANCEER EEN STORTVLOED: de blaster heeft een loop die een stortvloed water aankan en waarmee je iemand drijfnat spuit
  • PLUNJERACTIE: kies je doelwitten en duw de plunjerhendel naar voren om ze te trakteren op een hoosbui
  • EENVOUDIG TE VULLEN: eenvoudig te gebruiken! Dompel de voorkant van de blaster onder water en trek de plunjerhendel terug om het reservoir te vullen. De inhoud van het reservoir is 650 ml

DealsTracker
Logo