Verlopen

47% korting Tefal Fry Delight Airfryer FX1020 heteluchtfriteuse voor €79,95 bij iBOOD

SaveSavedRemoved 1
iBOOD
Deal likes+292
€79,95 €149,99 Naar deal
Deal likes+292
€79,95 €149,99 Naar deal

47% korting Tefal Fry Delight Airfryer FX1020 heteluchtfriteuse voor €79,95 bij iBOOD, normaal €149,99. Check hier de laagste prijs elders op dit moment. Verzending is €8,95. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Tefal Fry Delight Airfryer | FX1020

Koning, keizer, admiraal: een vette hap lusten we allemaal. Gezond eten is natuurlijk een pre voor ieder mens maar één keer per week (of minder) een lekker kroketje of iets van die strekking is natuurlijk hartstikke lekker. Of je bakt zelf wat in het vet, met je friteuse, kan ook. Of.….. Of je bakt je hapje(s) in een Tefal Fry Delight airfryer.

Je hebt minder olie nodig, het is gezonder en toch heb je zo je fast food kick. Maar ook het bereiden van gezond eten is mogelijk! Lekker!

Goudbruin, krokant en gezond

De FX1020 van Tefal maakt gebruik van 3D Air Pulse Technology, waardoor je krokante en boven alles heerlijke gerechten en hapjes kunt bereiden met weinig of zelfs geen olie. Bij vele bereidingen heb je bijvoorbeeld geen olie nodig. Dat stinkt trouwen ook een stuk minder in huis.

Niet alleen frituren!

Deze airfryer kan niet alleen frituren maar hij stelt je ook in staat om in een handomdraai al je favoriete maaltijden te bakken, grillen of braden. Probeer dat meer eens met een gewoon friteuse! Je kan de FX1020 dagelijks gebruiken en hij helpt je bij het neerzetten van gezonde én snelle gerechten voor de hele familie. Je hebt acht verschillende bereidingsstanden tot je beschikking dus dat zit wel goed. En met een inhoud van 800 gram, de praktische functies en vele receptideeën (patat, snacks, kipkluifjes, garnalen) is dit een heteluchtfriteuse die in geen enkel huishouden mag ontbreken.

Merk: Tefal
Type: Fry Delight Airfryer (FX1020)
Garantie: 2 jaar


  • Ruime inhoud: 800 gram
  • Weinig tot geen olie nodig
  • Frituurt, bakt, grilt en braadt

Categorie: heteluchtfriteuse
3D Air Pulse Technology
Capaciteit: 0,8 kg / tot wel 4 porties
7 voorgeprogrammeerde bereidingsstanden: diepvriesfriet, diepvriessnacks, grillen, bakken, braden, opnieuw verwarmen en warmhouden
1 handmatige stand met instelbare timer tot 60 minuten
Instelbare thermostaat van 60 tot 200 °C

Hoge kookprecisie
Digitaal bedieningspaneel, eenvoudig in gebruik
Receptenboekje inbegrepen, 100 recepten online beschikbaar
Vrijwel geen last van vetluchtjes
Vaatwasmachinebestendige onderdelen (binnenpan en mand)
Vermogen: 1500 Watt

DealsTracker.nl
Logo