Verlopen

49% korting Escaperoom + bittergarnituur @ Escape Factory in Amsterdam bij Groupon

BewarenBewaardRemoved 0
Groupon
Deal likes+254
49% korting Naar deal
Deal likes+254
49% korting Naar deal

49% korting Escaperoom + bittergarnituur @ Escape Factory in Amsterdam bij Groupon. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.
  • € 69,99 voor escaperoom “Infiltrate” + bittergarnituur voor 2-6 pers. (Normaal € 124,75)
  • € 69,99 voor escaperoom “Sabotage” + bittergarnituur voor 2-6 pers. (Normaal € 124,75)
  • € 119,99 voor escaperoom “Infiltrate” EN “Sabotage” + bittergarnituur voor 2-6 pers. (Normaal € 234,75)

Tijd is relatief, als je op school of op je werk zit lijken minuten uren te duren, terwijl uren minuten lijken te duren op een feestje. Kom erachter hoe lang een uur echt duurt als je probeert te ontsnappen uit een van de escaperooms van Escape Factory.

Kies uit 3 opties

  • € 69,99 voor escaperoom “Infiltrate” + bittergarnituur voor 2-6 pers. (waarde € 124,75)
  • € 69,99 voor escaperoom “Sabotage” + bittergarnituur voor 2-6 pers. (waarde € 124,75)
  • € 119,99 voor escaperoom “Infiltrate” EN “Sabotage” + bittergarnituur voor 2-6 pers. (waarde € 234,75)

Als je gaat voor optie 3 moeten de kamers op dezelfde dag gespeeld worden, maar ze kunnen niet tegelijkertijd worden gespeeld.

Escaperoom “Infiltrate

Één van je vrienden is ten onrechte gevangen gezet. Jullie gaan hem proberen te redden door binnen te dringen in de politiecel om ‘m te helpen ontsnappen. Als jullie hem echter niet op tijd redden dan worden jullie op heterdaad betrapt en allemáál opgesloten.

Escaperoom “Sabotage

Jullie bevinden je diep in vijandelijk gebied en jullie missie is het stoppen van een raketaanval die de veiligheid van de hele wereld in gevaar brengt. De lancering zal over 60 minuten plaatsvinden en je zal je ‘geheim-agent-vaardigheden’ moeten gebruiken om in te breken in het controlecentrum en de lancering te stoppen anders zijn de gevolgen niet te overzien.

Voorwaarden


Geldigheid: 2 maanden vanaf het moment van aankoop zaterdag en zondag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 020 205 0970, of via e-mail op [email protected] o.v.v. Groupon. Vermeld je telefoonnummer, woonplaats, gewenste datum en voorkeur voor de starttijd in de mail.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Als je kiest om beide escaperooms te spelen, moeten die op dezelfde dag gespeeld moeten worden, maar dit kan niet tegelijkertijd. Niet geldig voor de escape race. Zorg ervoor dat je minimaal 20 minuten voor de starttijd aanwezig bent i.v.m. uitleg van de kamers. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Escape Factory


Escape Factory is een nieuwe ‘Escape-Experience’ in Amsterdam en heeft acht kamers met verschillende escaperoom-spellen. Teambuilding, bedrijfsfeestje, meeting, relatiedag, just for fun: het team van Escape Factory staat klaar om voor een memorabel uitje te zorgen. Groepen kunnen ook tegen elkaar strijden in twee identieke kamers en het is mogelijk om na het spelen te dineren of een borrel te drinken met groepen van 2 tot wel 200 personen.

DealsTracker
Logo