Verlopen

49% Korting Lifa Living Saint Tropez Kast voor €89,99 bij Koopjedeal

BewarenBewaardRemoved 0
Koopjedeal
Deal likes+386
€89,99 €179 Naar deal
Deal likes+386
€89,99 €179 Naar deal

49% Korting Lifa Living Saint Tropez Kast voor €89,99 bij Koopjedeal, Adviesprijs is €179. Verzending €5,95. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deals.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere Wandkasten.

Te veel spullen, maar geen ruimte om op te bergen? Deze kast kan je daar zeker bij helpen. Modern, maar toch ook speels! Deze kast is het helemaal!

Informatie Wandkast Saint Tropez

Een mooi interieur is nooit écht af zonder een aantal blikvangers. Maar het liefst hebben wij natuurlijk functionele meubels in onze woning staan. Wat nu als wij die twee dingen combineren en jou vandaag een geweldige aanbieding doen? Met de wandkast heb jij voldoende ruimte voor al je accessoires en tegelijkertijd een meubelstuk waar je u tegen zegt!

Een pronkstuk
De Saint-Tropez is een prachtige open wandkast die door zijn unieke design in ieder interieur past; of het nu modern, vintage of industrieel is. Het asymmetrische ontwerp creëert een speels effect en deze kast zal zeker niet onopgemerkt blijven bij je gasten.

Functioneel en stevig
Naast het aangename esthetische deel is de Saint-Tropez ook nog eens ontzettend functioneel. Met zijn 7 oplegplanken heb jij meer dan voldoende ruimte voor al jouw woonaccessoires, boeken, tijdschriften, fotolijstjes en planten.

Geen zorgen over of deze wandkast wel tegen een stootje kan. Deze robuuste kast is namelijk gemaakt van MDF-hout en metaal. De planken hebben een dikte van 12 mm en zijn dan ook enorm stevig!

Overige informatie
Draagvermogen kleine planken: 5 kg per plank
Draagvermogen grote planken: 10 kg per plank
Maximaal draagvermogen: 55 kg

DealsTracker
Logo