Verlopen

49% Korting Netgear Arlo Pro Bewakingssysteem 3-pack bij iBOOD

SaveSavedRemoved 0
iBOOD
Deal likes+316
49% Korting Naar deal
Deal likes+316
49% Korting Naar deal

49% Korting Netgear Arlo Pro Bewakingssysteem 3-pack. Adviesprijs is €779. Check hier voor de laagste prijs elders. Verzending is €5,95.

Arlo Pro Bewakingssysteem Incl. 3 Camera’s | VMS4330

Wil je je huis beveiligen, maar zonder gedoe? Een bewakingscamera installeren, maar zonder kabels? Met dit Arlo Pro HD-bewakingssysteem is dat geen probleem. De draadloze camera’s en het Arlo Pro-basisstation beveiligen je huis tegen ongewenste bezoekers.

Met een HD-resolutie, gratis cloud-opslag, drie waterbestendige camera’s en e-mail- & app-notificaties, verzorgt dit systeem de veiligheid van jou, je familie en jullie eigendommen.

Installatie

Als je bij het installeren van dit bewakingssysteem een complexe onderneming verwacht, heeft Arlo een mooie verrassing voor je in petto. Het enige dat je hoeft te doen, is het basisstation aansluiten op het lichtnet en je bestaande router, de camera’s te plaatsen en de app te installeren.

Draadloos

Extra gebruiksvriendelijk aan dit bewakingssysteem is dat de camera’s geheel draadloos opereren. Je laadt ze simpelweg op en ze kunnen uiterst lange tijd mee. Raakt de batterij leeg, dan word je eraan herinnerd deze te vervangen.

Cloud-opslag

Al helemaal handig is het feit dat je de beelden die je Arlo Pro-camera’s opnemen, direct worden geüpload naar de cloud. Hier kun je geregistreerde evenementen (door beweging of geluid) gratis inzien tot zeven dagen na de oorspronkelijke opname. Toch het gevoel dat er eerder in de week iets niet in de haak was? Via de app kun je het gemakkelijk terugzien.

Waterbestendig & nachtzicht

Niet alleen zijn de camera’s draadloos en voorzien van de nodige sensors, ze zijn ook nog eens waterbestendig met een IP65-certificatie. Maak je dus geen zorgen om je beveiliging als het regent of sneeuwt, deze Arlo Pro-camera’s zijn voorbereid op alle weersomstandigheden.

En niet alleen in slecht weer, maar ook ‘s nachts houdt je Arlo Pro alles in de gaten; met 850 nm ledlampjes kunnen deze camera’s in het donker tot zo’n 7.5 meter ver alles haarscherp in beeld brengen. Kortom, beveilig je woning en alles wat je lief is dus goed, maar eenvoudig met dit Arlo Pro HD bewakingssysteem. Klik snel en pak die korting!

Opsomming

  • Detectie van geluid en beweging: Ontvang notificaties via de app of e-mail
  • Weerbestendig: Dankzij de IP65-certificatie kunnen de camera’s tegen de regen, zon, hitte en kou
  • 2-weg audio: Vanaf je smartphone kun je horen wat er gebeurt én terugpraten
  • Nachtzicht: Gaat automatisch aan bij weinig licht zodat je altijd zicht houdt
  • Gratis cloud-opslag: De afgelopen 7 dagen aan door geluid of beweging geregistreerde evenementen worden gratis online bewaard
  • Slimme sirene: 100+ decibel, op afstand aan te zetten, of te activeren door geluid of beweging

DealsTracker.nl
Logo