50% Korting 12-Delige Set Royal Leerdam Wijn- en Waterglazen Tryvann voor €19,99 bij GroupDeal

SaveSavedRemoved 1
Groupdeal
Deal likes+600
€19,99 €39,99 Naar deal
Deal likes+600
€19,99 €39,99 Naar deal

50% Korting 12-Delige Set Royal Leerdam Wijn- en Waterglazen Tryvann voor €19,99. Adviesprijs is €39,99. Verzending is €6,95. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere Glazen.
  • Moderne en luxe uitstraling
  • Wijn- en waterglazenset
  • Hoge kwaliteit glas
  • Vaatwasserbestendig

Op een stijlvolle manier een drankje serveren? Dat doe je met de wijn- en waterglazenset Tryvann van Royal Leerdam. Deze 12-delige set bestaat uit uit vier rodewijnglazen, vier wittewijnglazen en vier waterglazen. De rodewijnglazen hebben een inhoud van 45 cl, de wittewijnglazen hebben een inhoud van 35 cl en de waterglazen hebben een inhoud van 39 cl. De glazen zijn gemaakt van een hoge kwaliteit glas. Daardoor kunnen de glazen na gebruik gewoon in de vaatwasser.

Recyclebaar glas

Omdat er verder geen metalen in zitten zoals bij kristalglas, is het glas volledig recyclebaar. Dit is niet alleen goed voor je eigen gevoel, maar ook voor het milieu.

De set bestaat uit:

4 x wijnglazen 35cl
4 x wijnglazen 45cl
4 x bekerglazen 39cl

Royal Leerdam

Royal leerdam heeft een uitgebreid gamma glasproducten met een functioneel en eigentijds design, afgestemd op de moderne eisen van gebruikers zowel in retail als horeca- en cateringbedrijven. Het glas van Royal Leerdam is vervaardigd uit organische grondstoffen en bevat geen lood of andere zware metalen. Het is bestand tegen industriële vaatwasbeurten.

We adviseren wel om grote temperatuurverschillen in een korte tijd te vermijden in het wijnglas of waterglas.

DealsTracker.nl
Logo