DealsAlert
Verlopen

50% Korting Blokker sodawater maker met gratis extra 2e waterfles voor €19,99 bij Blokker

BewarenBewaardRemoved 0
Blokker
Deal likes+388
€19,99 €39,99 Naar deal
Deal likes+388
€19,99 €39,99 Naar deal

DEALSALERT: 50% Korting Blokker sodawater maker met gratis extra 2e water fles voor €19,99 bij Blokker. Adviesprijs is €39,99. Check hier voor de laagste prijs elders. Verzending is gratis vanaf €25. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere Bruiswatertoestellen. maak je eigen prik voor een prikkie

Zelf thuis je bruiswater maken met water uit de kraan was nog nooit zo goedkoop! Met de Blokker sodawater maker starterset maak je in een handomdraai zelf vers bruiswater. En is het koolzuur op? Dan ruil je je lege Blokker CO2 cilinder voor slechts 9.99 om voor een volle bij de Blokker bij jou in de buurt. Met 1 cilinder maak je tot wel 60 liter bruiswater dus reken uit je winst! En koop je nu een starterset, dan ontvang je gratis een 2e waterfles.

Iedereen houdt van gemak, maar wil tegelijkertijd ook milieubewust bezig zijn. Daar sluit de sodawater maker naadloos op aan; in een handomdraai verander je kraanwater in bruiswater, en door het hergebruik van de fles wordt bovendien een hoop plastic bespaard. Daarnaast is de machine zelf ook een bewuste keuze, want deze bestaat voor het grootste gedeelte uit gerecycled plastic.

DealsTracker
Logo