Verlopen

50% Korting Denver Elektrische Step voor €199 bij Koopjedeal

BewarenBewaardRemoved 0
Koopjedeal
Deal likes+433
€199 €399 Naar deal
Deal likes+433
€199 €399 Naar deal

50% Korting Denver Elektrische Step voor €199 bij Koopjedeal. Adviesprijs is €399. Check hier de laagste prijs elders. Verzending is €14,99. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere Elektrische steps.

Ideaal voor korte afstanden; een elektrische step! Hiermee kom je snel en zonder moeite op je plek van bestemming. Dankzij de 300W elektromotor haal je namelijk snelheden tot wel 20 km/u! 

Vliegensvlug steppen
Ga stevig staan, zet je af en kies een van de 3 versnellingen om je rit te beginnen. Dankzij de handige display op het stuur kun je meteen zien hoe hard je gaat, hoeveel kilometer je al hebt gestept en hoelang de accu nog meegaat. De step beschikt over een elektrische rem op het voorwiel en met je voet bedien je de metalen voetrem aan de achterkant. De duurzame rubberen wielen zijn 6,5 inch groot en het voorwiel beschikt over een voorvering voor extra rijcomfort. Combineer dit met de met milieuvriendelijke motor, die ook nog eens heel weinig geluid maakt, en je gaat een comfortabele rit tegemoet. 

Tot wel 12 km step plezier!
De krachtige batterij waarmee de step is uitgerust gaat 12 km mee voordat hij weer opgeladen moet worden. Dankzij de meegeleverde adapter laad je je step in 2 tot 3 uur op, waarna hij weer helemaal klaar is voor gebruik. De elektrische step heeft een stevig aluminium frame en een draagvermogen van maximaal 100 kg. Ben je klaar met steppen? De step is gemakkelijk op te vouwen om hem daarna op te bergen zonder te veel ruimte beslag te nemen. Ideaal toch?

Belangrijke informatie
Controleer lokale wetten met betrekking tot hoe en waar dit product gebruikt mag worden. Het bereik is afhankelijk van vele factoren zoals wind, gewicht van de bestuurder, hellingen, rijstijl en temperatuur. De step is bedoeld voor rechte afstanden. Zorg ervoor dat de gebruiker altijd veiligheidskleding draagt.

Overige informatie
Gewicht van step: 8,9 kg
LED-verlichting en reflectoren aan de voorkant, zijkant en achterkant van de step

Voor dit product gelden afwijkende verzendkosten i.v.m. speciaal transport. Hierdoor garanderen wij een snelle en veilige levering. De verzendkosten zijn in dit geval slechts € 9,99.

Deals Tracker
DealsTracker
Logo