50% Korting Elektrische Muggenvanger voor 14,95 bij MegaGadgets

BewarenBewaardRemoved 0
MegaGadgets
Deal likes+356
€14,95 €29,99 Naar deal
Deal likes+356
€14,95 €29,99 Naar deal

50% Korting Elektrische Muggenvanger voor 14,95 bij MegaGadgets. Adviesprijs is €29,95. Check hier de laagste prijs elders. Verzending is gratis vanaf €50, anders betaal je €4,95.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere Insectenlampen.

Geniet optimaal van je nachtrust door de Muggenlamp – LED. Deze stille muggenvanger sluit de muggen op waardoor ze je niet kunnen steken!

• Anti muggenlamp
• LED licht
• Stil in gebruik

Muggen en vliegen zijn vervelende beesten die je nachtrust goed kunnen verstoren. Met de Muggenlamp – LED is dit verleden tijd. De muggenval zorgt ervoor dat de muggen opgesloten worden. Het blauwe licht trekt muggen aan en sluit ze op. Jij kan hierdoor optimaal genieten van je lekkere uurtjes slaap! 

Deze lamp tegen muggen is op verschillende manieren te gebruiken. Zo heeft de Muggenlamp – LED een USB kabel van ongeveer 100 cm. Hierdoor is het mogelijk om de usb aan te sluiten op een laptop, powerbank of stopcontact. Opties genoeg om mug vrij te slapen dus!

Voorkom vervelende muggenbulten met de Muggenlamp - LED

Wil je helemaal geen muggen of vliegen in huis? Dan is het verstandig om meerdere muggenvangers te kopen. In elke kamer een anti muggenlamp is genoeg om het hele huis mug vrij te maken!

Kenmerken Muggenlamp – LED:

Muggenvanger
Inclusief LED licht
Voltage: 5V
Vermogen: 5W
Snoerlengte: 100 cm
Materiaal: Plastic             
Kleur: Zwart en Wit
Gewicht: 240 gram
Afmetingen: 13x13x19,5 cm (lxbxh)

Deals Tracker
DealsTracker.nl
Logo