Verlopen

50% Korting Entreeticket Tropenmuseum Amsterdam voor vanaf €3,99 bij Groupon

BewarenBewaardRemoved 1
Groupon
Deal likes+306
50% Korting Naar deal
Deal likes+306
50% Korting Naar deal

50% Korting Entreeticket Tropenmuseum Amsterdam voor vanaf €3,99 bij Groupon. Normaal vanaf €8 p.p. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.

Duik in de culturele diversiteit die deze wereld te bieden heeft in dit monumentale pand in Amsterdam, en verbreed je horizon.

Over deze deal

  • Entreeticket voor het Tropenmuseum voor volwassene of kind
  • Openingstijden: dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur
  • Locatie: Linnaeusstraat 2, Amsterdam
  • Geldig t/m 31 januari 2023
  • Gratis toegang voor kinderen t/m 3 jaar
  • Kijk hier voor alle activiteiten en tentoonstellingen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor het Tropenmuseum t/m 31 januari 2023 op dinsdag t/m zondag. In schoolvakanties en op sommige feestdagen is het museum ook op maandag geopend, bekijk hier: https://www.tropenmuseum.nl/nl/plan-je-bezoek/openingstijden-en-prijzen wanneer dat is.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je groupon is je entreebewijs.
Annuleren: je tickets kunnen niet worden geannuleerd.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis naar binnen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Tropenmuseum

Het Tropenmuseum is gevestigd in een indrukwekkend rijksmonument, een van de mooiste originele museumgebouwen van Nederland, aan het Amsterdamse Oosterpark, op 5 minuten lopen vanaf dierentuin Artis. Vanuit de monumentale Lichthal is er een weids uitzicht op wat het museum te bieden heeft: negen vaste tentoonstellingen waarbij de objecten stuk voor stuk een menselijk verhaal laten zien en nieuwsgierig maken naar de enorme culturele diversiteit die de wereld rijk is. Ze vertellen over universele menselijke thema’s zoals rouwen, vieren, versieren, bidden of vechten: van Afrika tot West- en Zuidoost-Azië, van Nieuw-Guinea tot Latijns-Amerika en van een verhalenreis tot een muziekreis. Het Tropenmuseum vormt, samen met het Afrika Museum en Museum Volkenkunde, het Nationaal Museum van Wereldculturen.

Deals Tracker
DealsTracker
Logo