Verlopen

50% korting jaarabonnement dierenpark Dolfinarium in Harderwijk bij Groupon

BewarenBewaardRemoved 0
Dolfinarium
Deal likes+254
50% korting Naar deal
Deal likes+254
50% korting Naar deal

50% korting jaarabonnement dierenpark Dolfinarium in Harderwijk bij Groupon. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.

Je pas geeft je recht op een jaar onbeperkt toegang tot het Dolfinarium. Dit dierenpark is een plek waar je niet alleen kan kijken naar kleine en grote zeedieren, maar waar je ze ook op een spetterende manier beter kan leren kennen.

Kies uit 3 opties

  • € 35 voor een “Dolfinarium pas” geldig voor 1 persoon (waarde € 70)
  • € 45 voor een “Dolfinarium VIP-pas” geldig voor 1 persoon (waarde € 90)
  • € 125 voor een “Dolfinarium familiepas” geldig voor max. 6 personen (waarde € 250)

Bij dit dierenpark trakteren bijzondere zeezoogdieren je op spektakel tijdens een van de vele shows en voorstellingen. Dolfijnen nemen je mee op wereldreis tijdens een spetterende show, bulderende zeeleeuwen spatten je nat, kolossale walrussen komen je bekijken als je met je neus tegen de glaswand staat en roggen laten zich zelfs door je kietelen.

Dolfinarium (familie)pas

Niet alleen heb je onbeperkt toegang tot het park met je pas, je krijgt ook 10% korting bij de restaurants en souvenirshops van Dolfinarium. En dat is niet alles, want ook buiten het park profiteer je van je abonnement. Zo krijg je op vertoon van je pas het hele seizoen lang 25%-50% korting op verschillende attractieparken, waaronder Avonturenpark Hellendoorn, Plopsa pretparken, Safaripark Beekse Bergen, Linnaeushof en Phantasialand, en krijg je korting op interactieve programma’s én op toegang tot alle dierentuinen die zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen.

Dolfinarium VIP-pas

Met deze pas geniet je van dezelfde voordelen als bij de gewone Dolfinarium pas, maar word je bij twee van je bezoeken als een VIP behandeld. Je krijgt namelijk 2 FastPasses waarmee je niet in de rij hoeft te staan voor shows en je bij het DolfijndoMijn op gereserveerde plaatsen mag zitten. Ook krijg je een horecavoucher voor koffie/thee met appeltaart of limonade met een muffin.

Voorwaarden


Geldigheid: uitsluitend geldig voor jouw aangekochte jaarabonnement bij Dolfinarium. Je pas is een volledig jaar geldig vanaf het moment dat je je groupon inwisselt.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Jaarabonnement: wissel je groupon voor 28 oktober 2018 in – bij de Frontoffice-balie van Dolfinarium – voor je jaarabonnement, zorg ook dat je een recente pasfoto meeneemt.
Annuleren: annuleren na aankoop is niet mogelijk.
Meer info: de familiepas is geldig voor maximaal 2 volwassenen en maximaal 4 (klein)kinderen van 3 t/m 21 jaar, die een gemeenschappelijk huishouden voeren. Alleen geldig voor een stel met eigen (klein)kinderen, dit moet je ook kunnen aantonen. Gebruik deze link om alvast je gegevens en je pasfoto naar het Dolfinarium te mailen: https://www.dolfinarium.nl/gegevens-aanvraag-abonnement/, o.v.v. Groupon. Je kan je aanmelden met je aankoopvoucher bij de frontoffice en daar ligt je pas klaar. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Dolfinarium


Het Dolfinarium in Harderwijk bestaat alweer meer dan vijftig jaar en is uitgegroeid tot het grootste zeezoogdierenpark van Europa. In het Dolfinarium leven tuimelaardolfijnen, zeeleeuwen, walrussen, zeehonden, bruinvissen (ook wel de Nederlandse dolfijn genoemd) en duizenden vissen. Gasten, en vooral kinderen, leren deze dieren op een leuke, laagdrempelige, maar ook inhoudelijke manier écht kennen. De dieren in het Dolfinarium zijn daarmee de ambassadeurs van hun soortgenoten en van de zee.

DealsTracker
Logo