DealsAlert

50% Korting PDP Gaming LVL50 draadloze Headset met Mic PS4, PS5, PC voor €39,99 bij Amazon NL

BewarenBewaardRemoved 0
Amazon.nl
Deal likes+605
€39,99 €79,99 Naar deal
Deal likes+605
€39,99 €79,99 Naar deal

DEALSALERT: 50% Korting PDP Gaming LVL50 draadloze Headset met Mic PS4, PS5, PC voor €39,99 bij Amazon NL. Adviesprijs is €79,99. Check hier de laagste prijs elders. Verzending is gratis voor Amazon Prime of vanaf €20, je kan 30 dagen gratis Amazon Prime proberen. Bekijk hier voor de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere Gaming Headsets.

Speel op de top van uw spel met dynamische 50mm High-Definition stereo-drivers voor heldere en gebalanceerde audio Flexibele ruisonderdrukkende microfoon met on-ear-audiobediening voor snelle en eenvoudige aanpassingen Werkt draadloos met de Sony Playsation Console via USB-dongle tot 40 voet, Ervaar onovertroffen comfort tijdens lange gamesessies met zijn lichtgewicht constructie en ademende nylon-mesh oorkussens Weegt 0,7 pond Lange levensduur van de batterij tot 16 uur Gelicenseerd door Sony Playstation

De LVL50 Wireless Stereo Headset zal u helpen om uw gaming op een hoger niveau te brengen, Hoogtepunten Comfortabele oorkussens van ademend nylon-mesh, Gemakkelijk toegankelijke volumeknop op de rechter oorschelp, Bi-directionele ruisonderdrukkende microfoon met passief ruisfilter en afscherming, Flip-up Mic Mute de microfoon is gedempt wanneer de microfoonboom wordt omgedraaid,  Audiomodi Pure Audio en Bass Boost, Draadloos bereik Tot 40 voet, Levensduur van de batterij, Tot 16 uur, Lichtgewicht 0.7 lbs (300g), Officieel gelicentieerd door Sony Playstation

1
2

De verbeterde luisterkwaliteit die u verdient

Blijf op de hoogte van uw games en communiceer duidelijk met uw team met de LVL50 Wireless Headset voor PS4/PS5. De USB-dongle wordt rechtstreeks op de PS4 or PS5 console aangesloten voor een eenvoudige installatie en heeft een maximaal bereik van 20 meter. Speel op hoog niveau en anticipeer op de volgende zet van je vijand met een kristalhelder geluid.

Product Features

3356
Onovertroffen comfortMet ademende nylon mesh oorkussens en een lichtgewicht, verstelbare hoofdband, houdt deze headset u comfortabel tijdens lange speelsessies.Krachtig en dynamisch gebalanceerd geluidDeze draadloze stereokoptelefoon levert een dynamisch geluid via een paar krachtige high-definition luidsprekers, elk 50 mm groot. Luister naar je games zoals je wilt en zorg ervoor dat je commando’s worden gehoord met de flexibele ruisonderdrukkende microfoon. Regel het volume tijdens de vlucht met handige audioknoppen op de hoofdtelefoon.Snelle flip muteSpeel uw spellen zoals u wilt en zorg ervoor dat uw bestellingen worden gehoord met de flexibele ruisonderdrukkende microfoon. Schakel de microfoon eenvoudig uit met behulp van de Quick Flip Mute functie door de microfoon simpelweg naar boven te kantelen (automatisch dempen van de microfoon).Onder Playstation Sony licentie voor PS4/PS5Deze Playstation-headset is uitgebreid getest om te voldoen aan de originele kwaliteitsnormen en kan duizenden uren spelen.
DealsTracker
Logo