Verlopen

50% Korting Retour zeiltocht op De Stedemaeght van Lelystad naar Hoorn of Volendam bij Groupon

BewarenBewaardRemoved 1
Groupon
Deal likes+432
50% Korting Naar deal
Deal likes+432
50% Korting Naar deal

50% Korting op retour zeiltocht op De Stedemaeght van Lelystad naar Hoorn of Volendam. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.
  • € 44,99 voor een zeiltocht op “De Stedemaeght” naar Hoorn voor 1 persoon (normaal € 91)
  • € 89,99 voor een zeiltocht op “De Stedemaeght” naar Hoorn voor 2 personen (normaal € 182)
  • € 49,99 voor een zeiltocht op “De Stedemaeght” naar Volendam voor 1 persoon (normaal € 99)
  • € 99,99 voor een zeiltocht op “De Stedemaeght” naar Volendam voor 2 personen (normaal € 198)

De glinstering van de zon op het water geeft net als de jaloerse blikken vanaf de kant extra glans aan een ontspannen boottocht. Ervaar het reilen en zeilen van driemaster De Stedemaeght met een tocht naar Hoorn of Volendam.

De zeildag naar Hoorn

Vanaf 9.30 uur staat de koffie klaar en om 10.00 uur gaan de touwen los en vaar je Lelystadse Bataviahaven uit. Koers: west. Eenmaal buiten de haven worden de zeilen gehesen. De koers wordt gezet naar Hoorn, waar je na ongeveer 3 uur arriveert. In dit oude Zuiderzeestadje krijg je anderhalf uur de tijd voor een wandeling langs de oude pakhuizen en statige herenhuizen uit de bloeiperiode van de VOC. Weer terug aan boord geniet je van een uitgebreid lunchbuffet en in de loop van de middag krijg je een borrelgarnituur aangeboden. Tussen 17.00 en 17.30 uur zal de Stedemaeght weer aanmeren in de Bataviahaven.

De zeildag naar Volendam

Ook hier is de aanvang 9.30 uur en staat de koffie al voor je klaar. Om 10.00 uur vaar je Bataviahaven in Lelystad uit. Er wordt koers gezet naar de Gouwzee, waar je na ongeveer 2 uur arriveert. De Stedemaeght ligt te diep in het water om Volendam binnen te varen, waardoor je een extra tochtje op een tender maakt om naar de vaste wal te komen. Je wordt afgezet op de Dijk van Volendam, waar je ruim een uur de gelegenheid krijgt voor een kijkje in de winkeltjes en een drankje op de terrasjes. Na een uitgebreid lunchbuffet en in de loop van de middag een borrelgarnituur gaat het anker weer op voor de terugreis naar de Bataviahaven waar je tussen 17.00 uur en 17.30 uur terugkeert. Met een heus “tabee” aan de bemanning neem je afscheid.

Over Stedemaeght Sailing Charters


De Stedemaeght is een sierlijke driemaster met ruimte voor 150 gasten. Deze statige bark is een luxueus, traditioneel zeilschip. De zorgvuldig ingerichte vertrekken ademen de sfeer van verre landen en vervlogen tijden. Het schip is onder andere voorzien van een ruime lounge, een dansvloer, een bar, een deksalon en een VIP-room.

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 1 september 2018 op één van de afvaardata (m.u.v. feestdagen). Maak vóór 16 augustus je reservering voor een tocht.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren online via https://groupon.stedemaeght.nl/ o.v.v. Groupon en op basis van beschikbaarheid.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. De boot is niet rolstoeltoegankelijk. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Stedemaeght Sailing Charters

De Stedemaeght is een sierlijke driemaster met ruimte voor 150 gasten. Deze statige bark is een luxueus, traditioneel zeilschip. De zorgvuldig ingerichte vertrekken ademen de sfeer van verre landen en vervlogen tijden. Het schip is onder meer voorzien van een ruime lounge, een dansvloer, een bar, een deksalon en een VIP-room.

Adres:

LelystadBataviahaven 1, Lelystad, 8262 PR

DealsTracker
Logo