Verlopen

50% Korting Robomow RX20U Robotgrasmaaier + Robohome bij iBOOD

SaveSavedRemoved 0
iBOOD
Deal likes+366
50% Korting Naar deal
Deal likes+366
50% Korting Naar deal

DEALSALERT: 50% Korting Robomow RX20U Robotgrasmaaier bij iBOOD. Adviesprijs is €798,95. Check hier voor de laagste prijs elders. Verzending is €8,95 Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere Robot grasmaaiers.

Robomow Robotgrasmaaier | RX20U + Robohome

Het gras maaien. Dat is typisch zo een klusje wat je uitbesteden wilt omdat het nou eenmaal ehmmm… Helemaal niet leuk is. Gelukkig is de technologie tegenwoordig zo ver gevorderd dat dit daadwerkelijk mogelijk is geworden. Ziehier de Robomow: een robot die je gras maait! #geengeintje

Wie start de tune van The Jetsons even op?

Even voorstellen: jouw nieuwe maairobot

De RX20U is een volautomatische robotgrasmaaier, voor kleinere gazons tot ongeveer 300 m² (200 m² wordt aanbevolen). Hij is voorzien van een stevig en duurzaam maaimes met een maaibreedte van 18 cm. Zijn maaidek is zwevend waardoor je gazon egaal gemaaid wordt, en daar is het je natuuurlijk om te doen nietwaar? 🙂 En ook met randen en hellingen tot 15% (8º) weet de RX20U raad.

Ook is deze parel beveiligd tegen diefstal. Stel je code in en bedien hem vervolgens via bluetooth en de gratis App.

Eigen huis en… in de tuin

Vandaag scoor je bij deze roboparel ook zijn huisje. Om zichzelf op te laden en om te schuilen voor de zon of de regen.  

Ook is deze robotgrasmaaier beveiligd tegen diefstal en wordt hij geleverd met draad en pinnen om de maaier te installeren.

Laat het grasmaaien dus in het vervolg over aan deze robotgrasmaaier van Robomow, scheelt je tijd én een vervelend klusje.

DealsTracker.nl
Logo