Verlopen

50% Korting Shine Cyclonic Mop Roterende Dweil voor €19,99 bij Koopjedeal

BewarenBewaardRemoved 0
Koopjedeal
Deal likes+564
€19,99 €39,99 Naar deal
Deal likes+564
€19,99 €39,99 Naar deal

50% Korting Shine Cyclonic Mop Roterende Dweil voor €19,99 bij Koopjedeal. Adviesprijs is €39,99. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere Vloerwissers en Dweilmoppen.

Reinigen, drogen, polijsten en poetsen, met de Cyclonic Mop kan het allemaal!

De Starlyf Cyclonic mop is de nieuwste dweil, geschikt voor reinigen, drogen, poetsen en polijsten! Het schoonmaken kan een uitdagende klus zijn, daarvoor hebben wij de Cyclonic mop om het leven een stukje makkelijker te maken.

Moeiteloos alle gladde vloeren grondig dweilen
De Cyclonic dweil beschikt over een Snoerloze 360° roterende dweil, waardoor je niet meer hoeft te bukken. De mop bevat 2 ronde koppen en 6 verwisselbare reinigingsschijven waardoor de mop makkelijk in gebruik is. De Cyclonic mop is volledig draadloos en heeft dus geen kabels.

Gemakkelijk in gebruik
Deze vloerwisser is uitgevoerd met een 2 superabsorberende microvezelkoppen. Deze koppen verwijderen het vuil en houden het vast tot het moment dat u de pads uitspoelt of uitwast. Dit dweilsysteem is draadloos en zorgt ervoor dat je sneller en grondiger dweilt. Dankzij het lichtgewicht ergonomische ontwerp is de Starlyf Cyclonic Mop gemakkelijk te dragen, zodat je snel van kamer naar kamer kunt verplaatsen. Gebruik de vloermop in de keuken, slaapkamers, badkamer en toilet.

Geschikt voor alle gladde vloeren
De Starlyf Cyclonic Mop werkt op elke ondergrond: laminaat, hout, linoleum, tegels, vinyl en korreltapijt. Met zijn twee superabsorberende, zachte microvezelkoppen is hij ideaal voor de dagelijkse reiniging van je vloer. Daarnaast zijn de microvezelpads wasbaar en herbruikbaar.

Houten vloeren polijsten
De Cyclonic Roterende Dweil is niet alleen te gebruiken als vloerreiniger, je kunt hem ook gebruiken voor het polijsten van je houten vloer of het aanbrengen van een nieuwe waslaag!

Overige informatie
Roterende bezem: 360 graden
Afwasbare schijven: Ja

Wat krijg je allemaal?
Shine Cyclonic Mop
4 Wasbare Moppen

DealsTracker
Logo