Verlopen

50% Korting Skullcandy Venue hoofdtelefoon met ruisonderdrukking voor €89,99 bij Amazon NL

BewarenBewaardRemoved 0
Amazon.nl
Deal likes+433
€89,99 €179,99 Naar deal
Deal likes+433
€89,99 €179,99 Naar deal

50% Korting Skullcandy Venue hoofdtelefoon met ruisonderdrukking voor €89,99 bij Amazon NL. Adviesprijs is €179,99. Check hier de laagste prijs elders. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere Draadloze On-Ear koptelefoons.

We brengen honderden uren door om elk Skullcandy-product in onze centrale in Park City, Utah, te ontwerpen, te testen en te perfectioneren. Maar onze ingenieurs zijn nooit typische industriële technici in laboratoriumpakketten. Ze zijn muziekliefhebbers die voor het avontuur leven. En ze weten precies zoals jij, wat het betekent om voortdurend op as te zijn.

  • Creëer je persoonlijke ruimte: Of je nu in de metro reist, negeer de televisie van je huisgenoter of voorkom de afleiding van een open bureau, Venue maakt het mogelijk om je persoonlijke ruimte in rust te creëren. De actieve ruisonderdrukkingsfunctie voorkomt ongewenste geluiden en je kunt dus alleen je muziek beluisteren.
  • De Perdu A Refine: Venue heeft de eigenschappen van de geïntegreerde Tile-technologie, die het u mogelijk maakt om het overzicht van uw helm te volgen. Verlies jezelf in je muziek, verlies jezelf tijdens de uitvoering. Maak je nooit meer zorgen over het verlies van je hoofdtelefoon.
  • 24 uur batterijduur: je moet beter wachten tot je headset is opgeladen. Daarom is Venue uitgerust met Rapid Charge. Slechts 10 minuten oplaadtijd geeft je 5 uur looptijd.
  • Monitormodus: Wil je met iemand spreken? Druk gewoon op een knop zodat Venue een vraag beantwoordt of een koffie bestelt, zonder je helm te verwijderen.
  • Activeer de spraakassistent/spraakassistent: Met de snelknop op één knop kunt u Venue gebruiken om de spraakassistent van uw apparaat te activeren; Siri, Google, Cortana, onder andere. Compatibel met iPhone XS, Samsung Galaxy en elk Apple- en Android-apparaat met Bluetooth-functie.
DealsTracker
Logo