Verlopen

50% Korting TurboTronic Crosstrainer voor €199 bij Koopjedeal

BewarenBewaardRemoved 0
Koopjedeal
Deal likes+365
€199 €399 Naar deal
Deal likes+365
€199 €399 Naar deal

50% Korting TurboTronic Crosstrainer voor €199 bij Koopjedeal. Verzending is €9,99. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Informatie Crosstrainer

Wil je graag fit blijven, maar heb je geen zin om hier een abonnement bij de sportschool voor af te sluiten? Haal de sportschool dan gewoon naar je eigen huis! Met deze crosstrainer kun je makkelijk zelf bepalen wanneer je gaat sporten, zonder hiervoor vervelende tijdvakken te reserveren bij de sportschool!

Efficiënte work-out
Fitnessen op een crosstrainer is efficiënt: je zet alle spiergroepen aan het werk in een vloeiende beweging. Met wel 20 programma’s en 8 weerstandsniveaus zit jouw niveau er altijd tussen! Met de ingebouwde ergometer wordt het vermogen gemeten en geregeld. De monitor geeft alle informatie weer, waaronder snelheid, afstand, cadans en verbrande calorieën en via de handsensoren wordt je hartslag geregistreerd.

Comfortabel trainen

De crosstrainer voorziet je in al je gemakken. Dankzij de kantelbare monitor, verstelbare comfort pedalen en ergonomische handgrepen kun jij zorgeloos aan je work-out beginnen. De crosstrainer beschikt ook nog eens over een bidonhouder en een handige houder voor je mobiel of tablet; zo kun je tijdens je work-out bijvoorbeeld je favoriete serie kijken! Ideaal om af te vallen of te revalideren. Je kan de crosstrainer tot slot gebruiken waar jij wil; dankzij de transportwielen onderaan verplaats je de crosstrainer in een vlotte beweging.

Overige informatie
Gewicht: 73,6 kg
Vermogen: tot 350W
Max. belastbaar gewicht: 135 kg
Roterende massa: 32 kg

Specificaties

TypeFitnessaparaat
Afmeting195 x 74 x 162 cm
DealsTracker
Logo