Verlopen

50% Korting Wacom One Small Tekentablet New Edition bij iBOOD

SaveSavedRemoved 0
iBOOD
Deal likes+265
50% Korting Naar deal
Deal likes+265
50% Korting Naar deal

50% korting op Wacom One Small Tekentablet New Edition, normaal €79.95. Check hier de laagste prijs elders. Verzending is €5,95. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deals.

One tablet to rule them all: dat is de One van Wacom in een notendop. Deze is geschikt voor (beginnende) artiesten, illustratoren en beeldbewerkers, maar hij is ook ideaal voor mensen met RSI gerelateerde klachten.

Geen muis meer in huis!

Inpluggen en gaan

De one by Wacom is jouw artistieke gereedschap bij uitstek maar ook een uitstekende vervanger voor de ouderwetse muis. Werken met de One (een entry-level tablet) gebeurt in een natuurlijke, ergonomisch verantwoorde houding, net als schrijven achter een bureau. Dit ontlast het lichaam en voorkomt zo die nare RSI gerelateerde klachten. Het is een kwestie van inpluggen en gaan.

Gebruik

De One by Wacom is, naast alledaagse werkzaamheden, ook zeer geschikt voor creatief werk zoals illustreren, beeldbewerking en het bedienen van een pen in MS Office. En meer! Dankzij de 2048 drukniveaus voelt de lichtste aanraking van de pen op je tablet als een pen of penseel op echt papier of canvas. De Wacom One stelt je daarom in staat om accuraat en precies te werken en dat op een ergonomisch verantwoorde en natuurlijke wijze. Zowel links- als rechtshandig.

Hij wordt geleverd met een batterijloze, drukgevoelige pen (met houder) die compatibel is met populaire grafische software op zowel Windows en Mac OS. En met een werkgebied van 152 x 95 mm heb je meer dan genoeg ruimte om de klus te klaren of om de creatieve lusten te kunnen botvieren.

Dus of je nou een vervanger voor je muis zoekt of een tablet waarop je je creativiteit kan laten gelden: de One van Wacom is de juiste keuze. One tablet to rule them all. Van Wacom.

Merk: Wacom
Type: One (Small)
Garantie: 2 jaar


  • Geschikt voor Windows en Mac
  • Ideaal als muisvervanger
  • Voor alledaags en creatief gebruik

Algemeen
Muisvervanger en grafisch tablet; instapmodel
Vertrouwde Wacom Technologie
Zeer goede prijs/prestaties verhoudingen
Drukgevoelige pen; werkt zonder batterij
Inclusief penhouder en USB kabel
Makkelijk te installeren; makkelijk in gebruik
Geschikt voor Windows & Mac OS
Werkgebied: 152 x 95 mm
Afmetingen: 210 x 146 x 8.7 mm
Gewicht: 260 gram
Gewicht pen: 10 gram
Resolutie pen 100 lijnen per mm
Nauwkeurigheid pen +/- 0,5 mm

Voordelen
Zeer accuraat en precies
Ergonomisch en natuurlijke interface
Voor links- en rechtshandige mensen
Werkt met populaire grafische software
Ideaal voor beeldbewerking, illustreren en kunst
Werkt met de Pen Tool in MS Office

Deals Tracker
DealsTracker.nl
Logo