Verlopen

52% Korting 3x Möller’s Omega-3 Visolie 250ml bij iBOOD

BewarenBewaardRemoved 1
iBOOD
Deal likes+433
52% Korting Naar deal
Deal likes+433
52% Korting Naar deal

52% Korting 3x Möller’s Omega-3 Visolie 3 250ml bij iBOOD. Adviesprijs is €61,77. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier Visolie en Omega aanbiedingen.

3x Möller’s Omega-3 Visolie | 250ml

Visolie, het is wat ons betreft een tijdloos voedingssupplement. Simpelweg omdat het supergezond en een makkelijke manier is om een groot aantal vitaminen en essentiële stoffen voor het lijf binnen te krijgen En… dat is bij dit product van Möller’s niet anders!

Daarom bij deze: Möller’s Omega-3 visolie, drie flacons van 250 ml. Op de gezondheid, proost!

MSC-gecertificeerde visolie

Deze visolie is zuivere visolie, gemaakt van 100% wilde Arctische kabeljauw welke duurzaam gevangen is (MSC-gecertificeerd). De olie wordt middels een uniek stoomproces afgescheiden wat garant staat voor een goede smaak en hoge kwaliteit. Zo biedt deze visolie een unieke combinatie van natuurlijke omega-3 (1.000 mg DHA + EPA) en natuurlijke vitamine A en D. Daarnaast hebben de omega-3 vetzuren in dit product hun natuurlijke triglyceride vorm, waardoor ze beter in het lichaam worden opgenomen.

En ook niet onbelangrijk: deze visolie is bekroond met een Superior Taste Award vanwege de uitzonderlijk goede smaak.

Ingrediënten

Deze visolie bevat naast visolie ook dl-α-tocoferylacetaat (vitamine E) en natuurlijke tocoferol (antioxidant) en is voorzien van een natuurlijk citroenaroma. Möller’s Omega-3 bevat geen conserveringsmiddelen en geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen.

Voordelen voor de gezondheid

Wat brengt het een mens, als je deze visolie neemt? Nou, de Omega-3 vetzuren DHA en EPA hebben een gunstige invloed op het hart*, de hersenen** en het gezichtsvermogen** Vitamine D ondersteunt een gezond immuunsysteem en het behoud van sterke botten en tanden en zorgt voor een goede spierfunctie.

Dankzij de vitamine A wordt het immuunsysteem en het gezichtsvermogen ondersteund, en ook is dit goed voor de huid. Vitamine E daarentegen beschermt de cellen in het lichaam tegen vrije radicalen en levert weer een belangrijke bijdrage aan je weerstand. Dus kort gezegd, wat zijn de voordelen? Nou, legio!

Ook voor kinderen

Kinderen hebben baat bij het nemen van dit product. Vitamine D is essentieel voor een goede ontwikkeling van de botten en de tanden, terwijl omega-3 vetzuur DHA een belangrijke bouwsteen is voor de hersenen en het gezichtsvermogen.**

Er zijn zat goede redenen om Möller’s Omega-3 visolie in huis te halen, zeker in deze tijden. Het levert een belangrijke bijdrage aan je gezondheid en dat kan iedereen wel gebruiken. Inslaan maar!

* Gunstig effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA en EPA
** Gunstig effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA

Merk: Möller’s
Type: Omega-3 Visolie | 250 ml
Aantal: 3 stuks
THT: 24-02-23


 • Goed voor gezondheid / ontwikkeling
 • MSC-gecertificeerd
 • Rijk aan vitamine A, D én natuurlijke omega-3

Ingrediënten

 • Levertraan (afkomstig van duurzaam gevangen Arctische kabeljauw (VIS)), natuurlijk citroenaroma, dl-alfa-tocoferylacetaat (vitamine E) en natuurlijke tocoferol (anti-oxidant)

Gebruik

 • 1 x  daags 5 ml (1 dessertlepel). Voor volwassenen en kinderen vanaf 3 jaar.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH)

 • Eénmaal per dag een dessertlepel (5 ml) Möller’s Omega-3.
   
 • Een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Het is belangrijk om je te houden aan de aanbevolen dagelijkse inname of adviezen van je arts.

Voor wie?

 • Kinderen vanaf 3 jaar oud en volwassenen. Ook voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

In koelkast bewaren

 • Bewaar voor een optimale frisse smaak de geopende fles in de koelkast. Na opening is Möller’s Omega-3 3 maanden houdbaar. Buiten bereik van jonge kinderen te bewaren.

Voedingswaarde per 5 ml

 • Omega-3 vetzuren: 1200 mg
 • – DHA: 600 mg
 • – EPA: 400 mg
 • Vitamine D: 10 mcg (200%*)
 • Vitamine A: 250 mcg (31%*)
 • Vitamine E: 3 mg (25%*)

* Van referentie-inname

DealsTracker
Logo