Verlopen

52% Korting Entreeticket Lente-Fair voor €6,95 bij ActievandeDag

BewarenBewaardRemoved 1
Actievandedag
Deal likes+433
€6,95 €14,50 Naar deal
Deal likes+433
€6,95 €14,50 Naar deal

52% Korting Entreeticket Lente-Fair voor €6,95 bij ActievandeDag. Normaal €14,50 p.p. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.

De Lente-Fair in Rotterdam Ahoy gaat door! Kom van donderdag 31 maart t/m zondag 3 april 2022 naar Rotterdam Ahoy en laat je verrassen door deze leuke beurs. Je vindt hier álles om je klaar te stomen voor het voorjaar. Kom maar op met de zon

Wat krijg je?

  • Entreeticket voor Lente-Fair in Ahoy Rotterdam 

Voorwaarden & bijzonderheden

  • Geldigheid: op een dag naar keuze van 31 maart t/m 3 april 2022 van 10.00 – 18.00 uur.
  • Toegang: je ontvangt je e-ticket(s) na aankoop. 1 e-ticket is voor 1 persoon. Toon deze elektronisch of print het uit.
  • Mindervaliden: de beurs is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
  • Huisdieren: het is niet toegestaan een huisdier mee te nemen (m.u.v. hulphonden).
  • Parkeren: € 14,50 per dag per auto. Met parkeergarantie betaal je € 18,- en ben je verzekerd van een parkeerplek. 
  • COVID-19: wanneer binnen de periode waarin het ticket gebruikt kan worden een verplichte sluiting plaatsvindt of de toegang wordt beperkt, worden de tickets verschoven naar een nieuwe datum.
  • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk, je datum wijzigen is wel mogelijk.

Lente-Fair 2022

Kom genieten en laat je verrassen op de Lente-Fair in Rotterdam Ahoy. Deze nieuwe Lente-Fair zal geheel in het teken staan van het complete leven en voor ieder wat wils. Van binnen- en buitenleven, mobiliteit, bouw en verbouw, veranda’s, tuininrichting tot lifestyle, decoratie, dieren, hobby’s, fashion, travel, outdoor en food. Er is voor iedereen wat te zien en te doen. Je kan heerlijk eten en drinken, je laten vermaken door een diversiteit aan entertainment, er zijn workshops, terrassen en proeverijen. Een inspirerende dag op de Lente-Fair die je een zonnig en warm gevoel geeft. Een grote diversiteit aan exposanten en dus aan producten.

De lentekriebels spelen op en het buitenleven roept je. Lekker buiten leven met misschien wel nieuwe tuinmeubels of een nieuwe kampeeroutfit, een mountain bike of elektrische fiets of een fietsdrager. BBQ op briketten of houtskool of gas? Misschien wel een green egg en wat zijn dan lekkere recepten en welke frisse lentewijnen zijn er? Van houtbewerking en schilderen tot aan volledig uitgeruste campers of visuitrusting.

Het lentegevoel roept, laat je inspireren op de Lente-Fair in Rotterdam Ahoy van donderdag 31 maart t/m zondag 3 april 2022. Dé gezelligste en zonnigste fair voor man en vrouw, jong en oud!

Deals Tracker
DealsTracker
Logo