52% Korting Hele Kreeft bij Restaurant Atlantique voor €6,99 p.p. bij Groupon

Groupon
Deal likes+276
52% Korting Naar deal
Deal likes+276
52% Korting Naar deal

52% Korting Hele Kreeft bij Restaurant Atlantique voor €6,99 p.p. bij Groupon. Normaal €37,50 p.p.

Kies uit 5 opties

  • € 37,50 voor een hele kreeft p.p. voor 2 personen (waarde € 75)
  • € 54,50 voor een hele kreeft p.p. voor 3 personen (waarde € 112,50)
  • € 72,50 voor een hele kreeft p.p. voor 4 personen (waarde € 150)
  • € 107,50 voor een hele kreeft p.p. voor 6 personen (waarde € 219)
  • € 142,50 voor een hele kreeft p.p. voor 8 personen (waarde € 300)

Peuzel met chirurgische precisie van een 450 gram wegende kreeft die per persoon wordt geserveerd inclusief gemengde seizoensgroenten.

Net als bevers en je vingers na het spelen met secondelijm blijven kreeften voor altijd bij elkaar, tenminste volgens Phoebe uit Friends. Nodig jouw lobster uit bij het vriendelijke Restaurant Atlantique.

De kreeft is de koning van de zee. En jij bent de koning te rijk als je aan mag schuiven voor een onderonsje met de heerser uit de zee. Tijdens een vorstelijke lunch of diner krijgt elke koning(in) aan tafel een hele kreeft per persoon voorgeschoteld. Het gaat om een zware jongen van zo’n 450 gram, die wordt vergezeld door gemengde seizoensgroenten. Ga op soevereine wijze te werk en probeer op een koninklijke wijze het vlees van de schaal te ontdoen.

Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: exclusief drankjes. Te gebruiken als lunch en diner. Niet te gebruiken i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Restaurant Atlantique

Omringd door de groene zoom van ‘t Gooi staan de chefs van Restaurant Atlantique zorgvuldig en liefdevol in hun potten en pannen te roeren. Ze bereiden er met passie en kunde hun verse vis en schaal- en schelpdieren, en ook voor een mals stukje vlees draaien ze hun ervaren hand zeker niet om. De biologische en Fair Trade-vis wordt elke dag vers geleverd in de keuken en wordt vervolgens, net als het vlees, op ambachtelijke wijze bereid. De wijnen en bieren op de drankkaart zijn nauwgezet geselecteerd zodat ze de gerechten op het menu zwierig vergezellen. In de zomermaanden staat het terras klaar in een van de gezelligste straten van Bussum.

Deals Tracker

DealsTracker.nl
Logo
Login/Register access is temporary disabled