Verlopen

53% Korting Greve Piave Herenschoenen bij iBOOD

SaveSavedRemoved 0
iBOOD
Deal likes+417
53% Korting Naar deal
Deal likes+417
53% Korting Naar deal

53% Korting Greve Piave Herenschoenen, normaal €299,95. Verzending €5,95. Keuze  2 modellen en 4 kleuren. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deals.

Greve Piave Herenschoenen

Het Nederlandse Greve produceert al sinds 1898 handgemaakte, leren schoenen voor heren. In ieder detail van de schoen vind je Brabants vakmanschap en liefde voor de schoenmakerstraditie terug.

Vandaag bij iBOOD twee modellen: de Piave en Piave Brogue! De perfecte winterschoen.

Gemaakt door zelfopgeleide vakmensen

Greve maatschoenen worden gemaakt volgens een traditie die zijn oorsprong vindt in 1898. Het doel is altijd geweest om een perfect passende en duurzame schoen met een oogstrelende uitstraling te maken. Dit is uitsluitend te bereiken door intensief handwerk en oog voor detail. Greve leidt daarom anno 2018 nog steeds haar vakmensen zelf op.

Maakwijze: Blake

De Piave en Piave Brogue worden gemaakt volgens de Blake-methode. Bij deze maakwijze wordt het overleer omgeslagen en vastgelijmd op de onderkant van de binnenzool (gezwikt). Vervolgens wordt de tussenzool geplaatst, die door de binnenzool en het omgezwikte overleer wordt vastgenaaid, ook wel bekend als overnaaien.

Vervolgens wordt de loopzool op de tussenzool gelijmd. Vanaf de visuele rand die ontstaat door de tussenzool en loopzool breder te laten dan de bovenschoen wordt een tweede stiknaad gelegd in een groef in de loopzool (aflappen).

Merk: Greve
Type: Piave & Piave Brogue


  • Handgemaakte schoenen
  • Perfect kalfsleer
  • Twee modellen, vier kleuren

Materiaal schoen: Kalfsleer
Materiaal zool: Leer met geïntegreerde rubberen loopzool
Voetbed voorzien van ‘foambrug’

DealsTracker.nl
Logo