Verlopen

54% Korting 3-gangen diner voor twee personen 85 Fletcher hotels in Nederland voor €34,99 bij Groupon

BewarenBewaardRemoved 0
Groupon
Deal likes+265
€34,99 €76 Naar deal
Deal likes+265
€34,99 €76 Naar deal

54% Korting 3-gangen diner voor twee personen 85 Fletcher hotels in Nederland voor €34,99 bij Groupon. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere restaurant deals.

Geniet van een 3-gangen diner, wanneer je in één van de bijzondere restaurants van Fletcher Hotels aan tafel gaat.

Over deze deal

  • Geniet van een heerlijk 3-gangen Fletcher’s Keuzemenu
  • Neem je moeder eens mee voor een luxe diner, verras je best friend of ga voor een romantische avond met je wederhelft voor een diner voor twee
  • Er is een speciaal Fletcher’s Keuzemenu dat in elk restaurant geserveerd wordt, bestaande uit verschillende soepen, hoofd- en nagerechten
  • Elk restaurant van Fletcher Hotels heeft zijn eigen karakteristieke inrichting en eveneens zijn eigen chef
  • Kies zelf welk restaurant van Fletcher Hotels je gaat bezoeken met uitzondering van Hotel Gilde, Stadshotel Den Haag, Hotel Rotterdam-Airport, Beachclub Zuiderduin, De Kalkovens, Pastarestaurant Laguna, De Kromme Dissel en Restaurant NEXT.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 maart 2023 op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken.
Reserveren: verplicht van tevoren online via www.dinerenbijfletcher.nl. Reserveringen voor dezelfde dag moeten voor 17.00 uur worden gemaakt en is op basis van beschikbaarheid.
Annuleren: na het maken van de reservering heb je geen mogelijkheid om je reservering opnieuw te plannen en het tegoed van je groupon kan niet in contanten uitbetaald worden.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Het betreft een diner exclusief drank en is niet geldig voor á la carte diners. De unieke reserveringscode geeft recht op een 3-gangen Fletcher’s Keuzemenu voor twee personen in één van de ruim 110 restaurants van Fletcher Hotels. Bij Boutique Hotel Duinoord, Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier, Hotel Amsterdam, Hotel-Restaurant Het Veerse Meer, Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg, Hotel-Restaurant Loosdrecht- Amsterdam, Hotel-Restaurant Scheveningen, Hotel-Restaurant ByZoo Emmen en Hotel-Restaurant Arion-Vlissingen geldt een toeslag van € 10 p.p.. Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties en/of kortingen. Per reservering kan je met maximaal 4 personen dineren. Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden. Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over Fletcher Hotels

Er zijn ruim 110 Fletcher hotels, die je verspreid door het hele land vindt. Elk hotel heeft zijn eigen karakteristieke kenmerken en bijhorende voorzieningen die je verblijf nog aangenamer maken. Bergen Noord-Holland, Wassenaar, Noordwijk aan Zee, Texel en Ameland, het zijn een paar voorbeelden van kustplaatsen waar je hotels van Fletcher kan vinden. Maar lekker naar de Veluwe of bijvoorbeeld Zuid-Limburg voor een aangenaam verblijft behoort ook tot de mogelijkheden.

DealsTracker
Logo