Verlopen

54% Korting 4 Rollen FrogTape Afplaktape bij iBOOD

BewarenBewaardRemoved 0
iBOOD
Deal likes+321
54% Korting Naar deal
Deal likes+321
54% Korting Naar deal

54% Korting 4 Rollen FrogTape Afplaktape. Adviesprijs is €43,80. Check hier de laagste prijs elders. Verzending is €5,95. Beijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere Afplaktapes.

4 Rollen FrogTape | 24 mm x 41,1 m

Als je een wand gaat schilderen, gebruik je vast afplaktape. Dit is handig omdat strakke lijnen trekken met verf, langs/op plafondkanten, kozijnen of plinten moeilijk is. Het komt je vast bekend voor: je wil een mooie strakke baan schilderen midden op de ;muur, maar netjes afplakken lukt niet. De tape sluit niet helemaal af en de verf loopt gewoon onder de tape door omdat de ondergrond niet egaal is.

Velen hebben daar wat op proberen te vinden, maar FrogTape deed het met succes!

Geen doorgelekte verfplekken

FrogTape is speciaal ontwikkeld voor watergedragen verven. Dit gecombineerd met de tape zorgt voor een unieke reactie. Als de FrogTape in aanraking komt met de watergedragen verf dan sluit de tape zich direct af op de ondergrond. Daardoor heb je geen doorgelekte verfplekken meer. De tape is vooral geschikt voor muren, maar kan ook gebruikt worden op andere droge verfoppervlakken zoals op hout, glas en metaal.

Professionele schilderstape

FrogTape is eenvoudig aan te brengen, zonder gebruik van speciale technieken of methoden. Het is een professionele afplakband voor schilders en is speciaal ontworpen voor gebruik met latex. PaintBlock reageert met het water in de latex en vormt een microbarrière langs de randen van de tape. Hierdoor is FrogTape resistenter tegen het doorlekken van verf.

Handige opbergbus

De tape wordt geleverd in een plastic bus. Afplakband zien we namelijk als gereedschap. Gereedschap gaat langer mee door er goed mee om te gaan, het op de juiste manier op te bergen en het schoon te houden. De opbergbus voor FrogTape voorkomt beschadiging (zoals gekartelde randen) en houdt de tape vrij van stof en ander ongewenst materiaal. Je kunt de lege bus gebruiken voor het bewaren van moeren, bouten, schroeven of spijkers. Verder is de bus recyclebaar.

Voor het gebruik van deze tape zijn geen speciale technieken vereist en je hoeft je muren dan ook niet voor te behandelen. We raden wel aan om het op schone stofvrije en droge muren te plakken.

Strak schilderwerk afleveren? Met deze 4-pack FrogTape heb jij de oplossing in handen.


Merk: FrogTape
Type: 24 mm paint tape


  • Creëer strakke lijnen
  • Tegen doorlekken verf
  • Met handige opbergbus

Kenmerken

  • 4x 41.1 meter bij 24 mm
  • De FrogTape is geschikt voor muren en droge verfoppervlakken als hout, glas en metaal
  • Op natrium gebaseerde superabsorberende polymeer (SAP).
  • Tot 21 dagen na aanbrengen verwijderbaar (7 dagen in direct zonlicht)
  • Advies: voor het beste resultaat dien je de tape direct te verwijderen
Deals Tracker
DealsTracker
Logo