Verlopen

54% korting op Blokarten: windsurfen (op wielen) op IJmuidense strand bij Groupon

BewarenBewaardRemoved 0
Groupon
Deal likes+266
54% korting Naar deal
Deal likes+266
54% korting Naar deal

54% korting op Blokarten: windsurfen (op wielen) op IJmuidense strand bij Groupon. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Opties:

  • € 44,99 voor 90 minuten blokarten voor 2 personen (normaal € 90)
  • € 84,99 voor 90 minuten blokarten voor 4 personen (normaal € 180)
  • € 124,99 voor 90 minuten blokarten voor 6 personen (normaal € 270)

Blokarten: windsurfen op wielen bij de Hightide Kiteschool op het IJmuidense strand (vanaf 2 personen) Bij blokarten leun je comfortabel achterover in een kar met drie wielen, stuur je met je voeten en gebruik je een vlieger om snelheid te maken. Er liggen bij aankomst een blokart plus een helm voor je klaar – en een instructeur.

Over Hightide Kiteschool


Tussen Zandvoort en Wijk aan Zee vind je de Hightide Kiteschool aan het brede strand van IJmuiden. Een avontuurlijke plek waar ervaren en gepassioneerde docenten dagelijks kitesurflessen geven om jou – bijvoorbeeld door middel van een 5-daagse cursus – als zelfstandig kitesurfer klaar te stomen voor de oerkracht van de wind. Mocht het even windstil zijn, dan is er nog steeds geen vuiltje aan de lucht. Stil dan ondertussen je honger op het zonnige terras van Hightide Surf & Food met een Hightide hamburger, knapperige nacho’s of een quinoasalade met gegrilde groenten en feta.

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 28 oktober 2018 op donderdag t/m zondag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0655 688 556 of via https://www.hightidekiteschool.nl/reserveren/, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijngelden voor alle deals.

DealsTracker
Logo