Verlopen

54% Korting op Hunkemöller waardebonnen van € 25, € 45 en € 65 voor hele collectie incl. sale bij Groupon

BewarenBewaardRemoved 0
Groupon
Deal likes+555
54% Korting Naar deal
Deal likes+555
54% Korting Naar deal

54% Korting op Hunkemöller waardebonnen van € 25, € 45 en € 65 voor hele collectie inclusief sale bij Groupon.

Net als perfect gestifte lippen, een spannende flirt tijdens een zwoele zomeravond of een stel gebruinde voeten in sexy sandalettes, zo kan ook een lingeriesetje voor wat extra spice zorgen. Verwen jezelf (of een ander) met een waardebon voor het grootse assortiment van Hunkemöller: stijlvolle lingerienachtmodesportaccessoires en swimwear.

Kies uit 3 opties

  • € 12 voor een Hunkemöller-waardebon van € 25
  • € 21 voor een Hunkemöller-waardebon van € 45
  • € 30 voor een Hunkemöller-waardebon van € 65

De waardebon is geldig in alle Nederlandse Hunkemöller-vestigingen (m.u.v. de factorysales en outletstores). Bovendien kan je hem ook nog eens gebruiken voor de nieuwe collectie en alle sale-artikelen.

Hunkemöller is een sierlijk en stijlvol merk in de verfijnde wereld van lingerie (t/m cup H) en ondermode en heeft behalve “intimates” ook een spannende collectie nachtmode, sportkleding, accessoires en shapewear. Wanneer je een Hunkemöller-member bent, spaar je voor extra voordeel. Een member word je voor € 1 of gratis via de Hunkemöller-app.

My Hunkemöller Membercard en Passion Points 

My Hunkemöller Members ontvangen Passion Points bij elke aankoop – en iedereen die zijn profiel online voltooit krijgt 100 extra Passion Points als welkomstkado. Je kan de My Hunkemöller Membercard kopen voor € 1 in de winkel of gratis verkrijgen via de Hunkemöller-app.

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf 1 juli t/m 11 augustus 2019.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil, maar slechts 1 groupon gebruiken per aankoop.
Bijkomende kosten: voor de waardebon van € 25 geldt een minimale besteding van € 37,50, voor de waardebon van € 45 een minimale besteding van € 65 en voor de waardebon van € 65 geldt een minimale besteding van € 99.
Reserveren: reservering niet vereist. Toon je groupon aan de kassa.
Meer info: toon je groupon op je mobiel op afgedrukt. De waardebon is geldig voor het gehele assortiment, inclusief sale artikelen. Alléén geldig voor aankopen in de winkel. Geldig in alle vestigingen in Nederland (m.u.v. van de de factory sales en in de outlet stores). Niet geldig voor online aankopen en/of voor artikelen die in de winkel online besteld worden. Niet geldig voor de aankoop van een Membercard en/of kadokaarten. Je waardebon moet in één keer gebruikt worden. Aangekochte producten kunnen enkel geruild worden, binnen 14 dagen na aankoop, tegen andere producten. Je krijgt geen contant geld, tegoedbon of lingeriekaart terug. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Hunkemöller


Hunkemöller is een internationale lingerieketen met een ruim assortiment. Met meer dan 800 winkels is Hunkemöller één van de grootste lingeriespeciaalzaken in Europa. De keten staat bekend om haar goede service, uitgebreide collectie en fijne prijs-kwaliteitverhouding.

DealsTracker
Logo