Verlopen

54% Korting Polk Audio Signature Elite ES15 Speakers bij iBOOD

BewarenBewaardRemoved 2
iBOOD
Deal likes+320
54% Korting Naar deal
Deal likes+320
54% Korting Naar deal

54% Korting Polk Audio Signature Elite ES15 Speakers bij iBOOD. Adviesprijs is €349. Check hier de laagste prijs elders. Verzending is €8,95. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Een top speakerset met zeer positieve review online.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere boekenplank speakers.

Polk Audio Signature Elite ES15 Speakers

 • Hi-res audio gecertificeerd
 • Dolby Atmos en DTS:X compatibel
 • Stille behuizing, rooster met weinig verstoring

De muzikale energie en venijn die op je afvliegt. De tonen en nuances uit een partij die je doen zweven. Een zanglijn die je tot in het diepste van je zijn beroert. Beleven alsof je erbij bent. Tja als je dat vanuit het comfort van je eigen huis wilt beleven, moet je diep in de buidel tasten. Dus dat.

Of je scoort hier en nu deze Polk Signature Elite ES15 Speakers. Daarop kom je ook een heel eind! Met deze rakkers geniet je van films, games en multi-channel muziek met hoog resolutie bioscoopgeluid. Wedden dat je favoriete nummers daarop goed tot z’n recht komen? :)

Hi-Res Audio compatibel

De hoogwaardige ES15 van Polk is een compacte boekenplankspeaker die aan de muur kan worden bevestigd en is voorzien van Dynamically Balanced akoestiek, nauwkeurige crossovers en Power Port-technologie wat de basweergave verbetert. Daarbij zijn ze hi-res audio gecertificeerd en compatibel met Dolby Atmos en DTS:X.

‘Al you Z&*&îes Tweet, Tweet, Tweet

De hi-res audio gecertificeerde Terylene dometweeter in de ES15 vuurt kristalheldere hoge tonen (40kHz+) op je af en is daarmee uitermate geschikt voor muziek met hoge resolutie van diensten zoals Apple Music, Tidal, Amazon Music HD, Qobuz en Spotify HiFi. Ook de geluidssporen in de nieuwste UHD films zijn geen probleem.

Luidspreker

Bass, Bass, Bass….

Iedereen houdt van bastonen. Althans, wij moeten de eerste persoon nog tegenkomen die er niet van houdt. Bij Polk Audio denken ze er net zo over want deze speakers beschikken over het door Polk gepatenteerde Power Port-ontwerp. Dit biedt een groter oppervlak en soepelere luchtstroom voor meer output en minder vervorming vergeleken met traditionele speakers met poort. In combinatie met de 5.25” subwoofer van de ES15, voel je de bas dus echt. En bas doet leven. :)

Design en sweet spot

De ES15 speakers zijn zo ontworpen dat je zuiver geluid hoort zoals de regisseur, producer of artiest het bedoeld heeft. De eerdergenoemde Dynamically Balanced akoestiek zorgt er samen met fase geoptimaliseerde, nauwkeurige crossovers voor dat je geniet van een naadloos, levensecht klankveld, ongeacht waar je zit in je luisteromgeving.

Stille behuizing

Bij het ontwerpen van een luidspreker worden vele factoren meegenomen, ook bij het vormgeven van de speakerkast, en daarbij is de ES15 geen uitzondering. De sterke, stevige en akoestisch inerte speakerkast is gefabriceerd uit zorgvuldig gedempt Medite MDF en dit zorgt voor minder ongewenste interne staande golven en resonantie. Lang verhaal kort: dit resulteert in minder kleuring en verstoring van je geluid.

Rooster met weinig verstoring

De anti-refractie magnetische roosters zien er niet alleen cool uit, ze beperken ook de interferentie tot een minimum en zijn makkelijk te verwijderen voor een opvallende look.

Directe verbinding

Vergulde vijfweg aansluitpunten zijn ideaal voor een eenvoudige installatie en zorgen voor een directe, efficiënte en lossless verbinding. Precies wat je wil dus.

Van ouderwetse hifi tot Dolby Atmos en DTS:X

Met een hoge gevoeligheid en compatibiliteit met 4 en 8 Ohm leveren de ES15 speakers een ruimtelijk, meeslepend en realistisch geluid. Dus zowel van je gloednieuwe Denon, als oudere apparatuur en de nieuwste Dolby Atmos en DTS:X AVR’s met surroundgeluid.

Een no-brainer als je het ons vraagt. :)

Merk: Polk Audio
Type: Signature Elite ES15 Speakers
Garantie: 2 jaar


 • Hi-res audio gecertificeerd
 • Dolby Atmos en DTS:X compatibel
 • Stille behuizing, rooster met weinig verstoring

Algemeen

 • Aantal: 2 stuks
 • Richting: Horizontaal

Drivers

 • (1) Tweeter (rond) met diameter van 1″ (2,54 cm) – Tweeter
 • (1) Middenbereik (rond) met diameter van 5,25″ (13,34 cm) – Middentonen/woofer

Technische kenmerken

 • Impedantie: Compatibel met 8 ohm uitgangen
 • Type montage: Sleutelgatophanging
 • Totale frequentierespons: 48 Hz → 40,000 Hz
 • Crossoverfrequentie: 2500 Hz
 • Aanbevolen versterkervermogen per kanaal: 20 watts → 100 watts
 • Maximale gevoeligheid (1 watt @ 1 meter): 88 dB
 • Ingangen: (1) Poolklemmen – verguld

Afmetingen & gewicht

 • Afmetingen: 30.48 (H) x 19.1 (B) x 25.9 (D) cm
 • Gewicht: 5.9 kg
Deals Tracker
DealsTracker
Logo