DealsAlert
Verlopen

56% Korting BaByliss Curl Secret 2 C1300E Automatische Krultang bij Bol

BewarenBewaardRemoved 0
Bol.com
Deal likes+532
€56,99 €129 Naar deal
Deal likes+532
€56,99 €129 Naar deal

DEALSALERT: 56% Korting BaByliss Curl Secret 2 C1300E Automatische Krultang bij Bol. Adviesprijs is €129. Check hier de laagste prijs elders. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deals.

Zoek je een andere eetkamerstoel? Bekijk hier andere eetkamerstoelen.

De BaByliss Curl Secret 2™ (C1300E) is dé krultang die het haar volledig automatisch krult! Deze krultang behoort tot een breed Curl Secret serie van BaByliss. Creëer op een eenvoudige en veilige manier de meest schitterende krullen die de hele dag blijven zitten met een langdurige fixatie. De keramische coating zorgt voor zachte en glanzende krullen. De krultang is geschikt voor middellang en lang haar.

Zachte glanzende krullen

De keramische coating zorgt voor zachte en glanzende krullen. De temperatuur is aan te passen aan het haartype en de timer kan voor 3 verschillende kruleffecten zorgen (grove krullen, compacte krullen en waves). Wanneer de krul is gecreëerd zal het geluidssignaal dit aangeven.

Type krul: Compacte krullen (25 mm) en beachy waves / slag (35 mm)

Ionische functie

De BaByliss Curl Secret Ionic heeft een ionische functie. Dit voorkomt statisch haar en geeft je haar een natuurlijke glans.

2 temperatuur instellingen (190°C – 230°C)

De temperatuur van de Curl Secret is aan te passen aan jouw haartype en met de ingebouwde timer bepaal je eenvoudig welk type krullen je wilt maken; grof, compact grove krullen, compacte krullen of waves. Met behulp van een geluidssignaal weet je precies wanneer jouw krullen klaar zijn. De temperatuur instellingen zijn aan te passen aan het haartype; 190°C voor dun tot normaal haar en 230°C voor normaal tot dik haar.

DealsTracker
Logo