Verlopen

57% Korting 18x Gillette Fusion 5 Navulmes bij iBOOD

BewarenBewaardRemoved 1
iBOOD
Deal likes+556
57% Korting Naar deal
Deal likes+556
57% Korting Naar deal

57% Korting 18x Gillette Fusion 5 Navulmes bij iBOOD. Adviesprijs is €76,48. Check hier de laagste prijs elders. Verzending is €2,95. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere Scheermessen.

18x Gillette Fusion 5 Navulmes

  • Met Lubrastrip-indicator
  • Speciale 5-mesjestechnologie
  • Geïntegreerde precisietrimmer

Deze Gillette Fusion 5 mesjes hebben een scheeroppervlakte van vijf mesjes en zorgen voor minder irritatie. Zo zijn ze aanzienlijk comfortabeler dan die van andere merken.

Met deze deal ontvang je 18 navulmesjes. Zo kun je voorlopig weer vooruit!

Perfect voor lastige plekjes

Zelfs aan de moeilijk bereikbare haartjes – zoals die van je bakkebaarden, onder de neus of langs de snor – is gedacht: de mesjes hebben aan de achterzijde een precisie-trimmermesje waardoor je ook deze plekjes glad kunt scheren.

5-mesjestechnologie

Door de speciale 5-mesjestechnologie zijn de mesjes dichter bij elkaar geplaatst om de druk op de huid te verminderen. Deze geavanceerde scheermesjes zorgen voor een gladdere, comfortabelere scheerervaring en resulteren dus ook in een mooiere, gladdere huid.

Lubrastrip-indicator

Scheermesjes van Gillette Fusion 5 zijn voorzien van een Lubrastrip-indicator. Deze indicator geeft aan wanneer het mesje vervangen dient te worden. Zodra deze strip wit kleurt, is het tijd om het mesje te vervangen voor het beste scheerresultaat. Ook heeft de Gillette een verbeterde ergonomische handgreep waardoor je het mesje nog meer onder controle hebt.

Hallo verzorgde man!

Gemiddeld doe je met één navulmesje één maand. Eén keer deze deal bestellen is dus 18 maanden lang om de dag een professionele glijbeurt en de verschijning van een verzorgde man. Dat wil toch elke man?! En voor deze prijs? Doen!

Merk: Gillette
Type: Fusion 5 navulmes
Aantal: 18 stuks


  • Met Lubrastrip-indicator
  • Speciale 5-mesjestechnologie
  • Geïntegreerde precisietrimmer
DealsTracker
Logo