57% Korting Dagaanbieding Vinnie-G boxershorts Lime 6-pack voor €27,95 bij 1dagactie

SaveSavedRemoved 0
1dagactie.nl
Deal likes+342
€27,95 €64,95 Naar deal
Deal likes+342
€27,95 €64,95 Naar deal

57% Korting Dagaanbieding Vinnie-G boxershorts Lime 6-pack voor €27,95 bij 1dagactie. Adviesprijs is €64,95. Verzendkosten is €4,95. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deals.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere Heren Boxershorts.

Dagaanbieding Vinnie-G boxershorts Lime 6-pack

Vandaag profiteert u van een bijzondere dagaanbieding. Vandaag is namelijk de nieuwe collectie van de Vinnie-G boxershorts zeer voordelig verkrijgbaar in onze actie van de dag. Dat betekent dat u dus zeer voordelig rond kan lopen in onze hippe Vinnie-G boxershorts. Maar hoe voordelig is voordelig? U profiteert van een korting van meer dan 50%(!). Normaal gesproken zou u voor de nieuwe collectie Vinnie-G boxershorts 65,94 euro kwijt zijn, alleen vandaag betaalt u slechts 28,95 euro. Wanneer u deze dagaanbieding bestelt, ontvangt u dus het Vinnie-G boxershorts Lime 6-pack.

De nieuwe collectie Vinnie-G

De nieuwe collectie Vinnie-G boxershorts zijn van dezelfde kwaliteit als wat we gewend zijn van de Vinnie-G boxershorts. Ook het Vinnie-G boxershorts Lime 6-pack is gemaakt van 95% katoen en 5% elastaan, wat opnieuw weer zorgt voor een comfortabele pasvorm en voor een degelijke kwaliteit. Wat wel veranderd is, is de kleurstelling en de print van de boxershort. Wanneer u deze dagaanbieding bestelt, ontvangt u Vinnie-G boxershorts in een basic kleur, met een bolletjes print en met een streepjes print. De kleuren zijn lime en blauw. Kies de juiste maat en leg deze dagaanbieding snel in uw winkelwagen, want deze mag u niet missen!

DealsTracker.nl
Logo