Verlopen

58% Korting Diesel Ironside Horloges bij iBOOD

BewarenBewaardRemoved 0
iBOOD
Deal likes+305
58% Korting Naar deal
Deal likes+305
58% Korting Naar deal

58% Korting Diesel Ironside Horloges bij iBOOD. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere Heren horloges.

Kleren maken wellicht de man, maar een mooi klokje om de pols ook! Vandaag hebben we 3 fraaie varianten Diesel horloges uit de Ironside collectie. Alle horloges hebben een roestvrijstalen kast en een Japans Quartz uurwerk.

DZ 4362

Dit horloge van Diesel is ‘biker inspired’. Dit komt terug in de wijzerplaat die veel weg heeft van een dashboard van een ouderwetse motor. De horlogekast en band zijn precies tussen zwart en grijs gekleurd en maakt het horloge tot een eyecatcher. Het horloge beschikt over een chronograaf en heeft een stopwatch, opgesplitst in 2 miniklokjes voor de minuten en secondes. Het 3e miniklokje laat de AM/PM tijd zien. Het horloge heeft een waterdichtheid van 5 ATM.

DZ 4363

De DZ 4363 is dynamisch chronograaf horloge van Diesel. De horlogekast en band zijn gemaakt van staal. De kleur van de band zit tussen zwart en grijs. Het horloge beschikt over een chronograaf en heeft dus een stopwatch, opgesplitst in 2 miniklokjes voor de minuten en secondes. Het 3e miniklokje laat de AM/PM tijd zien. Het glas is gemaakt van krasbestendig mineraal glas. Het horloge heeft een waterdichtheid van 5 ATM.

DZ 7361

Diesel DZ7361 Ironside Biker horloge. De Diesel Ironside Biker is een robuust heren horloge van roestvaststaal. De kleur van de band is zilver. De wijzerplaat heeft verschillende blauwtinten. Het glas is gemaakt van krasbestendig mineraal glas.

Eva Hof
DealsTracker
Logo