Verlopen

60% Korting Alpina 2-in-1 Elektrische Wandkachel voor €99 bij Koopjedeal

BewarenBewaardRemoved 0
Koopjedeal
Deal likes+411
€99 €249 Naar deal
Deal likes+411
€99 €249 Naar deal

60% Korting Alpina 2-in-1 Elektrische Wandkachel voor €99 bij Koopjedeal. Adviesprijs is €249. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere Elektrische sfeerhaarden.

Informatie 2-in-1 Elektrische Wandkachel

Wil je een droge ruimte binnenshuis soms wat extra verwarmen, zoals je woonkamer of slaapkamer? Deze ventilatorkachel met wandmontage geeft heerlijke bijverwarming op momenten dat je dat wenst. Of wil je juist extra koelen tijdens warme dagen? Ook dat kan! In de zomer schakel je de verwarmingsfunctie uit en gebruik je het apparaat als ventilator voor een heerlijk koel briesje.

Bediening op afstand
Deze elektrische verwarming van Alpina hang je hoog aan de muur op nabij een stopcontact. De wandmontage werkt ruimtebesparend in de kamer, want de kachel neemt geen vloeroppervlak in. Je bedient de heater via het regelpaneel op het apparaat of met de meegeleverde infrarood-afstandsbediening (batterijen inbegrepen). Bedienen kan dus ontspannen vanuit je luie stoel.

Geeft snel warmte
De temperatuur stel je digitaal in tussen 18 en 45 °Celsius. Een LED-display geeft de temperatuur aan. Met de 2 warmteniveaus bepaal je de kracht van verwarming: 1000 Watt of 2000 Watt. De elektrische kachel heeft een snel verwarmend keramisch PTC-element, zodat je niet lang hoeft te wachten op een behaaglijke temperatuur. Een keramische kachel werkt namelijk sneller dan een gewone ventilatorkachel. Hij oscilleert ook, als je dat wil. Dit betekent dat hij met een zwenkende beweging de lucht verspreidt in een brede hoek. Wil je voorkomen dat je energie verspilt? Activeer de open-raamdetectie en de kachel merkt het op als de temperatuur snel daalt, waarna het apparaat automatisch uitschakelt.

Met timer
De wandverwarming is voorzien van een tijdklok. Je kan hem instellen tussen 1 en 8 uur of kiezen voor de weektimer, waarbij je voor alle dagen van de week start- en eindtijden aangeeft.

Veilig in gebruik
De keramische verwarmingselementen van PTC geven hoog-rendement verwarming, die stil is, geurloos en niet vervuilend. De kachel werkt zonder vuur en verbruikt geen zuurstof. Ook heeft hij een oververhittingsbeveiliging. Hij schakelt zichzelf uit om te voorkomen dat de temperatuur te hoog wordt en beschermt daarmee ook de motor tegen oververhitting. Bovendien schakelt de kachel automatisch uit wanneer de luchtuitlaat is geblokkeerd. Detecteert hij dat de blokkade is verdwenen? Dan gaat de verwarming weer aan. De behuizing is gemaakt van hoogwaardige kunststof, wat de wandkachel een lange levensduur geeft. Zoals vrijwel elke elektrische verwarming produceert de ventilator wel wat geluid. Let hier zeker op bij het plaatsen van de wandverwarming.

Overige informatie
Kan zowel verwarmen als een koel briesje verspreiden
Inclusief afstandsbediening met batterijen
Met timer: 1-8 uur of weektimer
Maximaal vermogen: 2000 Watt
2 Verwarmingsstanden: 1000 W/ 2000 W
Verbruik in stand-by modus (elSB): 0,00043 kW
Beveiligd tegen oververhitting
Spanning: 220-240 Volt ~ 50-60Hz
Modelnummer PTC-3015L-E
CE-goedgekeurd door SGS

Specificaties

TypeWandkachel
Afmeting56 x 12 x 18,5 cm (L x B x H)
MerkAlpina
VermogenMax. 2000W
DealsTracker
Logo