Verlopen

60% Korting Garmin fenix 3 Sapphire Smartwatch (Refurb by Garmin) bij iBOOD

BewarenBewaardRemoved 0
iBOOD
Deal likes+535
60% Korting Naar deal
Deal likes+535
60% Korting Naar deal

60% korting Garmin Fenix 3 Sapphire Smartwatch (Refurb by Garmin), normaal €549. Verzending €5,95. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deals.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere Smartwatches.

Garmin Fenix 3 Sapphire Sporthorloge | Refurb by Garmin

De Garmin Fenix 3 tilt sporten naar een nieuw niveau. Deze geavanceerde smartwatch geeft je uitgebreid inzicht in je prestaties. En dat gaat veel verder dan het tonen van gemiddelde rondetijden tijdens je wekelijkse hardloopsessie.

Uitgerust met onverwoestbaar saffierglas, GPS/Glonass, 10 ATM waterdichtheid en slimme programma’s is de Fenix 3 Sapphire jouw perfecte work-out-partner.

Golfen, roeien, zwemmen, skiën of hardlopen

De Garmin Fenix 3 gaat veel verder dan een gemiddeld sporthorloge. Naast afgelegde afstand, tempo, verbrande calorieën en tijd bij het hardlopen, heeft de Fenix 3 Sapphire een zwem-, golf-, ski- en roeimodus.

Golfmodus: Koppel met je smartphone om golfbaangegevens te downloaden uit de Garmin golfbaandatabase met meer dan 40.000 internationale banen.

SUP/Roei modus: Meet het aantal peddelslagen, peddeltempo, afstand per slag om efficientie te bepalen.

Zwemmodus: De zwemmodus meet indoor en outdoor het aantal slagen, intervals, afstand,tempo en tijd. In het zwembad meet de Fenix 3 de lengtes, herkent de zwemslag en berekent je SWOLF score om je efficiëntie te bepalen.

Ski / Board Modus: Deze modus meet 3D snelheid en afstand, tijd, hoogteverschil, auto pauze, auto run detectie. Het detecteert en telt je runs en toont specifieke skipagina’s, geschiedenis en prestatiegegevens.

Flexibel en onverwoestbaar

Tijdens het hiken, trailrunnen of roeien, kan het voorkomen dat je horloge een tik krijgt. Maak je geen zorgen. De Fenix 3 Sapphire is uitgerust het sterkte soort horlogeglas dat er bestaat: saffierglas. Dit glas krast nauwelijks en is onverwoestbaar. Zo blijft je Garmin Fenix 3 er top uit zien. Dit horloge beschikt daarnaast over een siliconen band, die afwasbaar is, zodat hij niet naar zweet ruikt. Uiteraard is hij ook 10 ATM waterdicht.

GPS/ Glonass en EXO Antenne

Dankzij hooggevoelige GPS/GLONASS vindt de Fenix 3 altijd jouw positie. De omni-directionele  EXO antenne zorgt voor een razendsnelle fix en een exactere positie dan alleen GPS. Daarnaast beschikt hij over een automatisch kalibrerende hoogtemeter, barometer en 3-assen kompas.

Virtual Partner en Indoor Training

De Virtual Partner tool daagt je uit om nóg beter te presteren. Vul tijd, afstand en snelheidsdoelen in om er vervolgens tegen te strijden. Dankzij de ingebouwde accelerometer kun je ook ‘indoor’ afstand en tempo meten.

De Garmin Fenix 3 heeft ongelooflijk veel mogelijkheden. Ga jij voor een next level sporthorloge?

Newly Overhauled
Een newly overhauled (NOH) toestel is een toestel dat is teruggestuurd naar Garmin om in de fabriek gereviseerd te worden. NOH-toestellen ondergaan intensieve testen om aan dezelfde specificaties te voldoen als nieuw geproduceerde toestellen en om Garmin’s hoge kwaliteitsstandaarden te verzekeren. NOH-toestellen hebben één jaar fabrieksgarantie.

Merk: Garmin
Type: Fenix 3 Sapphire
Garantie: 1 jaar


  • Ultrasterk saffierglas
  • Meet al jouw prestaties
  • GPS/Glonass

Afmetingen: 5,1 x 5,1 x 1,55 cm
Gewicht: 85,1 gram

Beeldscherm: 1,2” (3 cm)
Resolutie: 218 x 218 pixels
Waterbestendigheid: 10 ATM
Interface: USB

Batterijduur
Tot 20 uur in training/GPS modus;
50 uur in UltraTrac™ modus;
2 weken in horlogemodus (afhankelijk van de instellingen)

Deals Tracker
DealsTracker.nl
Logo