fbpx

60% Korting IDEAMADE EZ Organizer voor €19,99 bij GroupDeal

GroupDeal
Aanbiedingen score+422
€19,99 €59,99 Naar deal
Aanbiedingen score+422
€19,99 €59,99 Naar deal

60% Korting IDEAMADE EZ Organizer voor €19,99 bij GroupDeal. Adviesprijs is €49,99. Verzending is €6,95.

ou jij van een opgeruimde kaptafel, keuken of bureau? Dan is dit EZ Organizer opbergsysteem een goede keuze! Met behulp van dit opbergsysteem kun je al je spullen goed en netjes opbergen, waardoor de kamer in één klap geordend is. Het opbergsysteem is gemaakt van sterk, duurzaam en hoogkwalitatief kunststof. Door het kunststof is het opbergsysteem gemakkelijk schoon te maken en waterbestendig, waardoor je hem zelfs in de badkamer kunt gebruiken.

Hou jij van een opgeruimde kaptafel, keuken of bureau? Dan is dit EZ Organizer opbergsysteem een goede keuze! Met behulp van dit opbergsysteem kun je al je spullen goed en netjes opbergen, waardoor de kamer in één klap geordend is. Het opbergsysteem is gemaakt van sterk, duurzaam en hoogkwalitatief kunststof. Door het kunststof is het opbergsysteem gemakkelijk schoon te maken en waterbestendig, waardoor je hem zelfs in de badkamer kunt gebruiken.

Draaibare voet
Het opbergsysteem heeft een handige indeling met overzichtelijke lades, vakken en omkeerbare transparante bakjes. De lagen zijn gemakkelijk aan te passen, zodat elk potje of flesje past. Een bijkomend voordeel van het opbergsysteem is de 360 graden draaibare voet, waarmee je met gemak overal bij kunt. 

Specificaties EZ Organizer Opbergsysteem:

  • Afmetingen: 28 x 25 x 28 cm (l x b x h)
  • Materiaal: Kunststof
  • Met deksel
  • Kleur: wit
Deals Tracker

DealsTracker.nl
Logo
Login / Registreren is tijdelijk uitgeschakeld