Verlopen

60% Korting LED Wake-Up Light Slaaptrainer voor €19,99 bij Koopjedeal

BewarenBewaardRemoved 0
Koopjedeal
Deal likes+388
€19,99 €49,99 Naar deal
Deal likes+388
€19,99 €49,99 Naar deal

60% Korting LED Wake-Up Light Slaaptrainer voor €19,99 bij Koopjedeal. Adviesprijs is €49,99. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere Slaaptrainers.

De wekker gaat maar door het harde geluid schrik je wakker waardoor je dag gelijk slecht begint. Met deze wekker word je elke ochtend heerlijk wakker!

Informatie LED Wake-Up Light – Slaaptrainer

Stap jij niet áltijd met het juiste been uit bed? Gooi dan snel je klassieke wekker uit het raam en ga voor een wake-up light. Dit apparaat laat je op natuurlijke manier wakker worden met licht en zacht geluid. Stel ‘m in zoals jij wilt en wordt voortaan wakker met een lach. Wel zo gezellig! Deze Wake-Up Light is geschikt voor kinderen, maar ook volwassenen! 

Het is niet zomaar een Wake-Up Light!
Een Wake Up Light zorgt ervoor dat het licht in de slaapkamer ‘s avonds langzaam uitgaat en in de ochtend langzaam weer aangaat. Je kunt dus instellen dat het lamplicht tot het wek tijdstip steeds feller wordt. De wake-up light stimuleert het jouw lichaam om op een natuurlijke en dus zeer ontspannen manier wakker te worden.

Perfect voor kinderen!
Als het kind opgroeit, is het handig om een ​​wekker neer te zetten. Deze klok is ontworpen voor kinderen die getallen leren en klokkijken. Ze zijn zowel praktisch als leerzaam. De wekker heeft 3 wekkers met sluimerfunctie, 6 soorten ingebouwde muziek waaruit je kunt kiezen, thermometer, datum en 5 instelbare geluidsmodi.

Meerdere functies
– nachtlampje
– lichtwekker
– wekker (geluid)
– slaaptrainer
– temperatuurmeter
– stopwatch

Overige informatie
Afmetingen: 10,7 x 9,3 x 13,8 cm
Kleur: Wit
Oplaadtijd: 3,5 uur
Gebruikstijd: tot 24 uur
Batterijcapaciteit: 1.500 mAh

DealsTracker
Logo