Verlopen

60% Korting op Hunkemöller waardebonnen van €25, €50, €75 en €100 voor hele collectie incl. sale bij Groupon

BewarenBewaardRemoved 1
Groupon
Deal likes+554
60% Korting Naar deal
Deal likes+554
60% Korting Naar deal

60% Korting op Hunkemöller waardebonnen van €25, €50, €75 en €100 voor hele collectie incl. sale. Bekijk hier alle beschikbare waardebonnen.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere Fashion deals.

Geef je (nacht)leven glans met een nieuw setje lingerie, sportkleding, accessoires of badmode.

  • Hunkemöller-waardebonnen van € 25, € 50, € 75 en € 100 (niet geldig voor online aankopen)
  • Te gebruiken voor de hele collectie incl. Flash Sale
  • De waardebon is geldig vanaf het moment van aankoop t/m 13 juni 2021 in alle Nederlandse Hunkemöller-vestigingen (m.u.v. de factorysales en outletstores)
  • Laat in de winkel je groupon zien op je mobiel*
  • Hunkemöller is een sierlijk en stijlvol merk in de verfijnde wereld van lingerie (t/m cup H)
  • Ze hebben behalve lingerie ook een spannende collectie nachtmode, badmode, sportkleding, accessoires en shapewear
  • ‘Spice up your life’ met producten uit de volgende categorieën:

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: geldig vanaf 24-01-2022 t/m 20-03-2022
Aankoop: je kan 1 groupon per persoon gebruiken, maar meer te koop als kado.
Hoe je groupon te gebruiken: wissel bij de kassa je groupon in voor je aankoop. Laat in de winkel je groupon zien op je mobiel. Let op: i.v.m. coronamaatregelen worden afgedrukte groupons niet geaccepteerd.
Meer info: geldig in alle Nederlandse Hunkemöller-vestigingen. Toon je waardebon op je smartphone aan de kassa. Uitsluitend geldig voor aankopen in de winkel. Niet geldig voor online aankopen die opgehaald worden in de winkel (click & collect) en/of voor artikelen die in de winkel online besteld worden. De waardebon is geldig op het hele assortiment, inclusief sale artikelen. Niet geldig i.c.m. andere acties en/of promoties (zoals ‘het 4e artikel gratis’) of met een Membercard-tegoed. Niet mogelijk om met een lingeriecard en/of Fashion Cheque te betalen. Niet geldig voor de aankoop van een lingeriecard. De waardebon geldt niet op Lelo-producten. De waardebon moet in één keer gebruikt worden. Maximaal één waardebon per aankoop te gebruiken. Aangekochte producten kunnen enkel geruild worden, binnen 14 dagen na aankoop, voor andere producten en dit op vertoon van het kassaticket. Je krijgt geen terugbetaling in de vorm van contant geld, een tegoedbon of lingeriecard. Voor de waardebon van € 25 geldt een minimale besteding van € 37,50, voor de waardebon van € 50 geldt een minimale besteding van € 75, voor de waardebon van € 75 geldt een minimale besteding van € 110 en voor de waardebon van € 100 geldt een minimale besteding van € 145. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Hunkemöller

Hunkemöller is een internationale lingerieketen met een ruim assortiment. Met meer dan 800 winkels is Hunkemöller één van de grootste lingeriespeciaalzaken in Europa. De keten staat bekend om haar goede service, uitgebreide collectie en fijne prijs-kwaliteitverhouding.

DealsTracker
Logo