Verlopen

60% Korting Philips Fidelio NC1 Koptelefoon bij iBOOD

SaveSavedRemoved 0
iBOOD
Deal likes+375
60% Korting Naar deal
Deal likes+375
60% Korting Naar deal

60% Korting Philips Fidelio NC1 Koptelefoon, Normaal €249,99. Verzending €5,95. Leuk kado tip voor vaderdag! Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deals.

Philips Fidelio NC1 Noice Cancelling On-Ear Koptelefoon

De Fidelio lijn van Philips staat garant voor audioproducten die uitblinken, zowel op het gebied van design als geluid. Koptelefoons uit deze lijn zoals de NC1 zijn het resultaat van akoestische techniek zonder compromissen en een streven naar optimale prestaties op het gebied van audio en ergonomie. Wat kan je dus verwachten van de NC1?

Ondersteuning voor Hi-Res Audio, actieve ruisonderdrukking en een superieure pasvorm.

Hoor alleen hoogwaardig geluid

De NC1 is een koptelefoon voor de echte muziekliefhebber. Dankzij de ondersteuning van voor Hi-Res Audio is hij geknipt voor gebruik met high res audiobestanden. Deze bestanden bieden de beste audioprestaties door originele studiomasteropnamen getrouwer te reproduceren dan CD-formaten van 16 bits/44,1 kHz. Zo kun je van compromisloze kwaliteit genieten en…. De NC1 voldoet aan de strenge normen die gesteld worden voor het kwaliteitsstempel Hi-Res Audio. Hij is dus ideaal voor het beluisteren van zulke bestanden maar ook andere geluidsbronnen geeft hij uitstekend weer.

De binnenkant

Om zo een geluid te kunnen leveren is deze koptelefoon uitgerust met 40 mm high definition drivers.
Deze worden zorgvuldig geselecteerd, afgesteld en getest voordat ze gekoppeld worden om vervolgens het meest uitgebalanceerde, natuurlijke geluid te garanderen met een breed dynamisch bereik.

Actieve Ruisonderdrukking

Dit wordt vervolgens gecombineerd met actieve ruisonderdrukking waardoor je alleen nog muziek hoort en omgevingsgeluiden weg gefilterd worden. Dit gaat middels feed-forward en feed-backward wat betekent dat er vier microfoons zijn geïmplementeerd binnen en buiten de oorschelpen om ruis op te vangen voor geavanceerde verwerking. Eerstgenoemde beslaat een grotere bandbreedte van frequenties, terwijl de laatstgenoemde versterkte ruisonderdrukking biedt. Deze combinatie zorgt voor onderdrukking over een breed frequentiebereik voor optimaal muziekgenot in elke omgeving.

Consistent HiFi-geluid

En het allermooiste? De NC-1 ontkracht het idee dat hoofdtelefoons met ruisonderdrukking geen hoogwaardig geluid kunnen leveren, en biedt je altijd de beste geluidskwaliteit of je nu in een rustige of rumoerige omgeving bent.

Het oog wil ook wat… en de oren ook!

De NC1 is een feest voor de zintuigen, zowel voor het oor als oog. Om laatstgenoemde tegemoet te komen is er gekozen voor een geavanceerde styling met aluminium en rubberen accenten plus luxe oorkussens van memory foam wat zich perfect aanpast aan de vorm van je oren. Zo geniet je van een langdurig draagcomfort, optimale geluidsprestaties en verbetert het ook de ruisonderdrukkingsprestaties van de hoofdtelefoon.

De buitenkant van het oorkussen is een combinatie van stof en zacht synthetisch leer, om druk op het oor en warmteophoping te verminderen. De NC-1 is dus een zeer draagbare en comfortabele metgezel tijdens iedere luistersessie. Zowel lang als kort. En als je hem even niet gebruikt vouw je hem op. Simpel zat toch?

Muziekliefhebbers op zoek naar een nieuwe koptelefoon: zoek niet verder dan de Philips Fidelio NC1. Deze is een feest voor de zintuigen, en dan met name de oren! 🙂

Merk: Philips
Type: Fidelio NC1 Noice Cancelling On-Ear Koptelefoon (Zwart)
Garantie: 2 jaar


  • Ondersteunt Hi-Res Audio
  • Filtert omgevingsgeluid weg
  • Oorkussens van memory foam en synthetisch leer

Akoestisch systeem: Gesloten
Magneettype: Neodymium
Maximaal ingangsvermogen: 150 mW
Gevoeligheid: 107 dB
Diameter van luidspreker: 40 mm
Impedantie: 16 ohm
Frequentierespons 7 – 40.000 Hz: wanneer ruisonderdrukking is uitgeschakeld

Kabellengte: 1,2 meter
Aansluiting: 3,5 mm stereo
Afwerking van aansluiting: Verguld
Type kabel: Koper

Afmetingen: 14 (B) x 16,4 (H) x 7 (D) cm
Gewicht: 0,191 kg

In de doos

  • NC1 koptelefoon
  • Vliegtuigstekker: 2 x 3,5 mm
  • USB-oplaadkabel van 1 meter
  • Audiokabel van 1,2 meter
  • Reisetui
DealsTracker.nl
Logo