Verlopen

60% Korting Sony Playstation Classic voor €39,99 bij Amazon Duitsland

BewarenBewaardRemoved 0
Bol.com
Deal likes+486
€39,99 €99,99 Naar deal
Deal likes+486
€39,99 €99,99 Naar deal

60% Korting Sony Playstation Classic voor €39,99 bij Amazon Duitsland. Adviesprijs is €99,99. Check hier voor de laagste prijs elders. Verzending is gratis.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere retro mini consoles.

Een kwart eeuw geleden werd er een console geboren die het gamelandschap voor altijd zou veranderen: de Sony PlayStation! De eerste console in de geschiedenis van gaming die meer dan 100 miljoen exemplaren heeft verkocht. Niet zo gek, met klassiekers als Final Fantasy VII en Tekken 3. Daarom presenteert Sony nu, bijna 25 jaar later, de PlayStation Classic; een compacte replica van de originele PlayStation, met 20 games voor-geïnstalleerd.

KLASSIEKERS IN HD

Totaal 20 games! Uiteraard kunnen de genoemde klassiekers niet ontbreken: Final Fantasy VII, dé game die de rpg-franchise wereldwijd op de kaart zette, en Tekken 3, terecht de moeder van alle fighting games. Daarnaast speel je Jumping Flash, Wild Arms en – hoe kan het ook anders – R4 Ridge Racer Type 4 (“Rrrrrrrrrrrrridge Rrrrrrracerrrrrrr”). 
Sluip en red de wereld in Hideo Kojima’s meesterwerk Metal Gear Solid, zie hoe de grootste franchise ooit (GTA) is begonnen met de eerste Grand Theft Auto, en ga op zombiejacht in Resident Evil: Director’s Cut. De volledige lijst aan games staat benoemd in de specificaties.

MODERN EN TOCH RETRO

Uiteraard wil je wel de beste beeldkwaliteit en daarom komt deze PlayStation met een HDMI-aansluiting. Zo speel jij deze classics in prachtig HD! En omdat de PlayStation Classic met twee controllers wordt geleverd, daag je gelijk je vrienden uit om multiplayer-games mee te spelen. 

DO NOT UNDERESTIMATE THE POWER OF PLAYSTATION!

DealsTracker
Logo