Verlopen

60% Korting Silver Star Zomerdekbed met TopCool Finish voor €19,99 bij Koopjedeal

BewarenBewaardRemoved 1
Koopjedeal
Deal likes+321
€19,99 €49,99 Naar deal
Deal likes+321
€19,99 €49,99 Naar deal

60% Korting Silver Star Zomerdekbed met TopCool Finish voor €19,99 bij Koopjedeal. Adviesprijs is €49,95. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere dekbedden.

Een heerlijk koel dekbed voor de warme zomernachten!

Informatie Zomerdekbed met TopCool Finish

Dit heerlijke dekbed is ideaal voor warme nachten, of als je het snel warm hebt in bed. De luchtigheid van dit dekbed zal je verbazen én ervoor zorgen dat je nachtrust een stuk dragelijker wordt!

Materiaal
Het omhulsel van het dekbed wat de vulling op zijn plaats houdt, wordt de tijk genoemd. De tijk van dit dekbed is gemaakt van 100% polyester. Polyester is erg soepel en zacht, dit verhoogt het slaapcomfort. 

Dit dekbed is gevuld met 100% polyester holle vezel. Deze holle vezels zijn licht van gewicht, hierdoor valt het dekbed heerlijk soepel over je heen! Ook is het dekbed lekker luchtig.

Enkel dekbed
Een enkel dekbed bestaat uit één laag en is geschikt voor mensen die liever geen twee dekbedden (ofwel 4-seizoenen dekbedden) willen gebruiken. In principe is een enkel dekbed het hele jaar door te gebruiken; let bij het maken van je keuze goed op de aangegeven warmteklasse van het dekbed. Deze geeft aan hoe warm- of koel het dekbed écht is. Zo kies je altijd een dekbed wat perfect bij jouw voorkeur past. 

Warmteklasse
Dit lichte dekbed heeft warmteklasse 4. Warmteklasse 4 is de koelste warmteklasse die er is; het is een zeer luchtig dekbed dat geschikt is voor tijdens warme maanden, of als je het gewoon snel warm hebt. 

Overige informatie
Door je dekbed dagelijks op te schudden en regelmatig te luchten blijft de vulling van het dekbed lekker fris. Je kan het dekbed regelmatig laten luchten door hem bijvoorbeeld buiten te hangen of je raam open te zetten.
Eventueel kan het dekbed in de wasmachine worden gewassen op een maximale temperatuur van 40°C, hierbij is een ruime wasmachine wel raadzaam.

Specificaties

Type
Materiaal vullingPolyester blowing fiber
Materiaal tijkPolyester
Warmteklasse4
EigenschapAnti-allergisch, luchtig, geschikt voor warme nachten
WasvoorschriftWasbaar op 40 °C
Geschikt voor drogerJa, lage stand
DealsTracker
Logo