Verlopen

61% Korting Schott Zwiesel 6-delige Glazenset bij iBOOD

SaveSavedRemoved 0
iBOOD
Deal likes+316
61% Korting Naar deal
Deal likes+316
61% Korting Naar deal

61% korting Schott Zwiesel 6-delige Glazenset voor €17,95 bij iBOOD, Adviesprijs is €45,95. Verzending is €5,95. Keuze uit 5 type glazen. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deals.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere Glazenset.

6x Schott Zwiesel Ivento Wijn-/ Champagneglas

Lieve mensen, wat gaat dat jaar hard! Voordat je er goed en wel erg in hebt, staan de feestdagen weer voor de deur en je familie en vrienden ook! Want feestdagen zijn een tijd van samenzijn. En op zulke dagen wil je zeker weten dat je genoeg spullen in huis hebt. Glazen bijvoorbeeld om die mooie wijn of champagne in te serveren.

Wees daarom wijs en haal deze glazenset van Schott Zwiesel in huis. Ze zijn in verkrijgbaar voor rode wijn, Bordeaux, Bourgogne, witte wijn en champagne.

Alle glazen zijn gemaakt van Schott Zwiesel’s gepatenteerde en sterke Tritan kristalglas. Hierdoor zijn de glazen blijvend briljant. Dat wil zeggen dat ze extreem breukvast, krasbestendig en vaatwasmachinebestendig zijn. Zelfs na vele spoelgangen blijven ze mooi!

Het tijdloze en elegante design maakt deze glazen perfect voor thuis maar ook voor gebruik in catering, bars en restaurants. Zo is de vormgeving perfect om ultiem te genieten van smaak en aroma’s. En wist je dat Schott Zwiesel glazen aan de hoogste eisen voldoen voor dagelijks gebruik in internationale topklasse hotels, restaurants en cateraars?

Hiermee haal je dus glazen in huis die er goed uitzien, lang meegaan en ook mooi blijven. Glazen die gezien mogen worden. Aanstaande feestdagen en ook ver daarna.

Merk: Schott Zwiesel
Type: 6x Ivento Wijn-/ Champagneglas


  • Tritan kristalglas
  • Extreem breukvast, krasbestendig
  • Duurzaam, gecertificeerd door TÜV

Ideaal voor de feestdagen en ver daarna
Materiaal: gepatenteerd, sterk Tritan kristalglas
Extreem breukvast, krasbestendig en vaatwasmachinebestendig
Tijdloos en elegant design
Perfect voor thuis, in de catering, bars en restaurants
Ultiem genieten van smaak en aroma’s
Voldoen aan de hoogste eisen van internationale topklasse hotels, restaurants en cateraars

DealsTracker.nl
Logo