Verlopen

62% Korting 50x Wan Li Type IIR Mondmasker bij iBOOD

BewarenBewaardRemoved 0
iBOOD
Deal likes+455
62% Korting Naar deal
Deal likes+455
62% Korting Naar deal

62% Korting 50x Wan Li Type IIR Mondmasker. Per mondkapje kom je op €0,30 /st. Verzending is €5,95. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere mondkapjes.

50x Wan Li Type IIR Chirurgisch Masker | EN 14683

Had iemand ooit gedacht dat niet de nieuwste iPhone of Limited Edition Nike maar simpele mondkapjes de meest gewilde producten zouden worden in 2020? 

Alles is er onderhand wel al over geschreven. Verplicht in het OV en bij sommige beroepsgroepen, maar altijd ook om andere te beschermen. 

Chirurgisch

Deze 3-laags, niet-vochtdoorlatende mondneusmaskers vallen in de categorie Type IIR. Dit betekent dat ze een CE -markering hebben en voldoen aan EN 14683:2019 en EU-Regulation 2016/425. Zie bijvoorbeeld deze richtlijnen van het RIVM

Zorg er wel voor dat je ze op de juiste manier gebruikt. Draag een mondmasker maar 1 keer en raak bij het afnemen en weggooien de buitenkant niet aan. Was daarnaast je handen voor en na gebruik.

BFE > 99% (Type IIR)

Deze mondneusmaskers zijn uitgebreid getest door TÜV Süd en Nelson Labs, beiden geaccrediteerde overheidslaboratoria, en hebben een Bacterial Filtration Efficiency (BFE) van > 99%. Dit houdt in dat ze minstens 99% van de druppels die je produceert bij ademen, praten, hoesten en niezen tegenhouden. Dat percentage haal je niet met een mondkapje gemaakt van een oude theedoek.

Wees lief voor elkaar, bescherm de mensen om je heen met deze mondmaskers.


(i) Het gaat hier niet om de FFP1-, FFP2- en FFP3-mondneusmaskers die de ingeademde lucht filteren en worden gebruikt in verschillende zorginstellingen, waaronder het ziekenhuis. Dit zijn niet-steriele ‘chirurgische’ mondneusmaskers, die juist de uitgeademde lucht filteren en je omgeving beschermen.


Merk: Wan Li
Type: Chirurgisch Mondneusmasker (WLM2002)
Productiedatum: Maart 2020
THT: Maart 2023
Aantal: 50 stuks

Testrapport TÜV Süd
Testrapport Nelson
Declaration of Comformity


  • BFE > 99% (Type II)*
  • 3-laags bescherming
  • Spatvloeistofbestendig  (max. 5.0 mm H2O/cm2)

Vanaf 25 mei hoeft er in Nederland geen btw meer te worden betaald voor mondkapjes. De prijs in NL is dan ook zonder btw.

Kenmerken

  • 3-laags: 2 polypropyleen non-woven buitenlagen en 1 filterlaag (meltblown)
  •  Type IIR: spatwaterbestendig (120mm),  ademweerstand max 5.0 mm. H2O/cm2
  • Voor eenmalig gebruik
  • Oorelastiek
  • Neusbeugel
  • Afmetingen: 17.5 x 9.5 cm 
DealsTracker
Logo