Verlopen

62% Korting Dagtour voor max 10 pers. in Texel met een Solex bij Groupon

SaveSavedRemoved 1
Groupon
Deal likes+266
62% korting Naar deal
Deal likes+266
62% korting Naar deal

62% Korting op dagtour voor max 10 pers. in Texel met een Solex bij Groupon. ontdek het eiland met een Solex tijdens een dagtour (tot 10 personen). Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

  • € 24,50 voor een dagje Texel met de Solex voor 1 persoon (normaal € 54,50)
  • € 47,50 voor een dagje Texel met de Solex voor 2 personen (normaal  € 109)
  • € 84,50 voor een dagje Texel met de Solex voor 4 personen (normaal  € 218)
  • € 124,50 voor een dagje Texel met de Solex voor 6 personen (normaal € 327)
  • € 164,50 voor een dagje Texel met de Solex voor 8 personen (normaal € 436)
  • € 204,50 voor een dagje Texel met de Solex voor 10 personen (normaal € 545)
Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.

Anders dan hinkelend met een jutezak vol porseleinen servies op je rug is een ritje op een bromfiets wél een ontspannen manier om op ontdekkingstocht te gaan. Relax op een Solex met Dagje Texel.

Bekijk de TESO-dienstregeling* om te weten wanneer de boten vanaf Den Helder naar Texel varen. Als je aankomt op het eiland wordt je bij veerpont Den Hoorn welkom geheten door Dagje Texel. Met koffie, thee en iets lekkers krijg je op locatie een uitleg over de tour en ontvang je de benodigde materialen.

Je rijdt op een Solex-bromfiets dus een brommerrijbewijs of rijbewijs B is verplicht. Als je dat niet hebt kan je overigens ook meedoen op een E-bike (die net zo hard gaat). Deze dagvullende tour van ongeveer 8 uur voert over het eiland Texel langs leuke paden en weggetjes en verschillende punten waar je onderweg vragen moet beantwoorden of opdrachten moet uitvoeren.

*Let op: boottocht niet inbegrepen.

Over Dagje Texel


Dit organisatiebureau, hoe kan het ook anders, verzorgt geheel verzorgde dagjes uit op eiland Texel. Als rasechte Texelaars weten ze als geen ander wat er hier zoal te doen is. Ze zijn gespecialiseerd in het op maat maken van activiteiten en (bedrijfs)uitjes. Zo kan je fietsen op Texel, Solex rijden, het strand ontdekken, meedoen aan een golfclinic, op zoek gaan naar lammetjes, mountainbiken, powerboaten, raften, blokarten, klimmen in een klimpark en deelnemen aan spellen zoals het “Moorddiner” en “Ontdek de Mol”. Wie minder van het avontuur is kan ook gewoon meedoen aan een bierproeverij (Skuumkoppe) en andere smaakvolle uitjes.

Voorwaarden


Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: groepen groter dan 10 graag in overleg. Inclusief brandstof, WA-verzekering en kaart van Texel met de hotspots. Er is een brommerrijbewijs of rijbewijs B nodig voor het rijden van een Solex, indien geen rijbewijs wordt er een E-bike als vervangend vervoersmiddel geregeld. Bij slecht weer neemt Dagje Texel contact met je op. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

DealsTracker.nl
Logo