Verlopen

63% Korting 3-Pack Silvergear Smart Home Stekkers voor €29,95 bij Voordeelvanger

BewarenBewaardRemoved 0
Voordeelvanger
Deal likes+655
€29,95 €79,95 Naar deal
Deal likes+655
€29,95 €79,95 Naar deal

63% Korting 3-Pack Silvergear Smart Home Stekkers voor €29,95 bij Voordeelvanger. Adviesprijs is €79,95. Check hier voor de laagste prijs elders. Verzending is €5,95. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere smart plugs.

Voordelen

  • 1 bestelling = 3 stuks!
  • Maak van ieder apparaat een ‘slim’ apparaat
  • Meet je energieverbruik per apparaat
  • Bedien apparaten via de Smart Life app
  • Met spraakbediening en timer
  • Ook geschikt voor stopcontact met penaarde

Specificaties

  • Wifi: Werkt met WiFi router (2,4 GHz)
  • Input: AC 110-230V
  • Maximale belasting: 16A 2200W

Omschrijving

Energieverspilling voorkomen en weten wat de verbruikskosten van je apparaten zijn? Met deze slimme stekker met geïntegreerde energiemeter meet je het stroomverbruik van elk apparaat. Zo maak je jouw energieverbruik inzichtelijk en ontdek je snel de pijnpunten in huis. Daarnaast maak je ook nog eens al je apparaten slim! Bedien vanuit je luie stoel via spraakbediening of de app je lampen en andere apparaten bediend.

Met een slimme stekker het verbruik van je apparaten meten

Welk apparaat in huis verbruikt bij jou de meeste stroom? Met onze smart plug met verbruiksmeter ontdek je snel de energieslurpers die elke maand in jouw huishouden voor die dikke vette stroomrekening zorgen. De stekker stuurt het stroomverbruik van elk aangesloten apparaat door naar de Smart Life app op je telefoon. Zo weet je snel welke apparaten je beter eerder uit kunt schakelen en niet op stand-by moet laten staan. Via de app zet je – ook op afstand – het apparaat uit. Handig!

Alle functies van de slimme stekker

De slimme stekker werkt samen met de Smart Life-app. Via deze app is het mogelijk apparaten te bedienen en verschillende scenario’s in te stellen. Je maakt verbinding met de slimme stekkers door ze te verbinden via WiFi. De mogelijkheden zijn vervolgens oneindig. De app is gebruiksvriendelijk en is eenvoudig te koppelen met andere apparaten. Zo kun je ‘Kamers’ aanmaken, hiermee schakel je met één handeling alle apparaten in één kamer aan of uit.

DealsTracker
Logo