Verlopen

63% Korting Crêpe en pannenkoekenmaker voor €29,95 bij Actievandedag

BewarenBewaardRemoved 2
Actievandedag
Deal likes+677
€29,95 €79,95 Naar deal
Deal likes+677
€29,95 €79,95 Naar deal

63% Korting Crêpe en pannenkoekenmaker voor €29,95. Adviesprijs is €79,95. Check hier de laagste prijs elders. Verzending is €6,95. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere crepemakers en pannenkoekenmakers.
  • Inclusief houten spatel & deegverdeler
  • Groot bakoppervlak & anti-aanbaklaag
  • Verstelbare temperatuurregeling

Met deze Buccan multifunctionele crêpe- en pannenkoekenmaker maak je in een handomdraai zelf onder andere perfecte crêpes, pannenkoeken, wraps of eieren!


Crêpe en pannenkoekenmaker – 1000W

Deze Buccan multifunctionele crêpe- en pannenkoekenmaker is de perfecte aanvulling voor jouw keuken. Je kunt er de perfecte crêpes en pannenkoeken mee maken, maar hij is ook geschikt voor ander voedsel, zoals spek en eieren. Door het grote formaat van 30 cm hoef je geen genoegen te nemen met kleine pannenkoeken.

Het 1000w verwarmingselement dat in dit Buccan product wordt gebruikt, zorgt ervoor dat hij snel klaar is voor gebruik. Daarnaast is hij veilig voor elk aanrecht of tafelblad. De Buccan crêpemaker is uitgerust met een verstelbare temperatuurregeling om ervoor te zorgen dat je elk gerecht tot in de perfectie kunt bereiden.

Hij beschikt over een indicatielampje voor aan/uit en temperatuur om je te laten weten wanneer de juiste temperatuur is bereikt. Om je tijdens je kooksessies te helpen, hebben we een houten spatel en deegverdeler toegevoegd. De antiaanbakplaat maakt het omdraaien van voedsel moeiteloos. Wanneer je klaar bent, veeg je eenvoudig de antiaanbakplaat schoon.

DealsTracker
Logo