Verlopen

63% Korting Darmspoelingen bij Fresh Health Detox in de Stadionbuurt Amsterdam voor €40,99 bij Groupon

BewarenBewaardRemoved 0
Groupon
Deal likes+249
€40,99 €110 Naar deal
Deal likes+249
€40,99 €110 Naar deal

63% Korting Darmspoelingen bij Fresh Health Detox in de Stadionbuurt Amsterdam voor €40,99 bij Groupon. Normaal €110. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere wellness uitjes en producten.

In een Notendop

Met deze zachte, ‘opschonende’ colonhydrotherapie kan je lichaam zich ontdoen van afvalstoffen en toxinen ter verbetering van je darmmilieu.

Over deze deal

  • Colonhydrotherapie-behandeling
  • Verwijdert afval uit de dikke darm met als doel het bevorderen van de algehele gezondheid en het herstellen van de balans in de dikke darm
  • Het is een zachte, veilige en effectieve methode waarbij het lichaam zich kan ontdoen van afvalstoffen en toxinen
  • Kan helpen om je weerstand te verbeteren, de doorbloeding te stimuleren, vitaliteit en veerkracht te versterken
  • Colon-hydrotherapie/darmspoeling wordt ingezet bij allergieën, diarree, constipatie, migraine/hoofdpijn, huidproblemen, lusteloosheid, een opgeblazen gevoel, spastische darm, vermoeidheid, rugpijn, hoge bloeddruk, winderigheid, verminderd libido, depressie, menstruatieproblemen en overgewicht.

De behandeling

Een professional brengt warm, gefilterd water, in de dikke darm om afval uit het lichaam te spoelen. Dit proces kan worden ondersteund door een lichte buikmassage om het einddoel eenvoudiger te realiseren, waaronder het gevoel van verjonging en schoonheid.

Deal-Voorwaarden

Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Niet geldig op feestdagen. Verplicht reserveren via whats app op 0650 573 784 of [email protected] . Maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. 6 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op maandag tot en met vrijdag. Niet geldig i.c.m. andere acties.

Over Fresh Health Detox

Dit gezondheidscentrum in de Stadionbuurt van Amsterdam wil je een frisse blik op gezondheid geven. En met goede parkeergelegenheid voor de deur en op slechts 10 minuten wandelen vanaf Station Zuid Amsterdam een fluitje van een cent om te bereiken. Je bent er aan het professionele adres voor diverse behandelingen, zoals darmspoelingen, gezondheidscoaching, massages en healing. Gezonde, groene juices (Sproutjuice) zijn op bestelling leverbaar.

DealsTracker
Logo